Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 44, 45, 46

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 44, 45, 46

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 44, 45, 46. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 06/2/2024 έως τις 08/2/2024.

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 44, 45, 46

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 44 στις 06/2/2024
Επεισόδιο 44
Τετάρτη

Σε μια προσπάθεια να βρει στοιχεία για τον θάνατο του Φώτη, ο Στασινόπουλος, επισκέπτεται στις φυλακές τον Στράτο. Όμως, αντί να βρει απαντήσεις, θα αναγκαστεί να απαντήσει στα ερωτήματα του υπόδικου, για το αν θα κρατήσει την συμφωνία που έκαναν μεταξύ τους, προκειμένου ο Στράτος να παραδοθεί.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα ανακαλύπτει το μυστικό της Ιουλίας

Για να εκβιάσει την συναίνεσή του, ο Ραζίνης του θυμίζει τους ισχυρισμούς για το κουκούλωμα της υπόθεσης του θανάτου της γυναίκας του κουμπάρου του, Γιωργίκη Προβιού, κάτι που ανησυχεί όλους όσους γνωρίζουν το μυστικό για το τι έγινε τότε στο αρχοντικό Προβιού. Υπάρχουν πιο πρόσφατα μυστικά όμως, που κάνουν την Κυριακούλα, να σκεφτεί για πρώτη φορά, το ενδεχόμενο, ο Γρηγόρης της και η Ιουλία, να είχαν βρεθεί ερωτικά, πριν από τον γάμο της με τον Προβιό…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεπερνάει τον Στάθη με τον Τάσο

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 45 στις 07/2/2024
Επεισόδιο 45
Πέμπτη

Οι αποκαλύψεις της Χάδως στον Χρήστο για το πώς πέθανε η μάνα του, φέρνουν μια νέα μεγάλη κρίση στον Χρήστο, που αναρωτιέται γιατί κανείς μέχρι τώρα, δεν του έχει ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο παρελθόν.

Η Ιουλία προβληματίζεται με τις αντιδράσεις του Χρήστου και θέλει να τον βοηθήσει, ενώ εκείνος, επηρεασμένος από αυτά που του έχει πει η Χάδω, θυμώνει με όλους και με όλα.

Ο αντίκτυπος που έχει η έκρυθμη κατάσταση στην Ιουλία, κάνουν τον Γιωργίκη να αναλάβει δράση, προκειμένου να βοηθήσει τον Χρήστο να αντιμετωπίσει τα θέματα της ενηλικίωσής του με πιο ώριμο τρόπο. Όμως η αντίδραση του Χρήστου, θα είναι εντελώς απρόβλεπτη.

 

Την ίδια στιγμή, η υποψία ότι ο Γρηγόρης και η Ιουλία είχαν βρεθεί ερωτικά πριν απ’το γάμο της με τον Προβιό, κινητοποιούν την Κυριακούλα που ανησυχεί για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς : Ο Μάνος Αλλάζει Στρατόπεδο

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 46 στις 08/2/2024
Επεισόδιο 46
Παρασκευή

Μετά την νέα κρίση του Χρήστου, ο Γιωργίκης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ζητώντας τη βοήθεια του Στασινόπουλου. Με αυτή την αφορμή, αλλά και για να καθησυχάσει την Ιουλία, ετοιμάζει ν’ανοίξει το σπίτι τους σε συναντήσεις και τραπέζια, και παρά τις αντιδράσεις της Χάδως, καλεί ως πρώτους και καλύτερους, τους κουμπάρους του ζεύγους, την Φιλιώ και την οικογένειά της.

Πηγαίνοντας να τους προσκαλέσει, θα προκαλέσει άθελά του, μια νέα συνάντηση του Γρηγόρη με την Ιουλία, που θα φέρει νέα ένταση και θα κάνει έξαλλη την Στάσα, που τον απειλεί να μείνει μακριά απ’την κόρη της.

Την ίδια ώρα, ο Ζαφείρης, νιώθοντας τύψεις για το θάνατο του Φώτη, αποφασίζει να πάει για εξομολόγηση στον Επιφάνειο.

Έρχεται όμως αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη αντίδραση του καλόγερου. Ενώ η Φιλιώ, προχωράει βήμα-βήμα, στην κατάκτηση του Γρηγόρη. Θα τα καταφέρει τελικά;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *