Η Μάγισσα – Λέχου: «Νιώθω μελαγχολία, ένα πένθος»

 

Η Μάγισσα – Λέχου: «Νιώθω μελαγχολία, ένα πένθος»

Η Μάγισσα – Λέχου: «Νιώθω μελαγχολία, ένα πένθος»

 

Συνέντευξη στο Τύπος TV παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στην Μάγισσα και για το τέλος των γυρισμάτων.

-Πώς θα περιγράφατε όλο αυτό που ζήσατε και ζείτε με τη «Μάγισσα»;

Εντυπωσιακό! Για να είμαι ειλικρινής συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι από τους συνεργάτες. Για να πάρει σάρκα και οστά ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί υπέρβαση από κάθε ειδικότητα.

Όλοι κάναμε και κάνουμε καθημερινά υπερβάσεις. Είναι ωραίο πράγμα αυτό που ζούμε, αγαπώ τις ομαδικές δουλειές, η τηλεόραση είναι άλλωστε μία συνολική προσπάθεια, θυμάμαι, πάντως, ότι μου προκάλεσε εντύπωση ότι δουλεύαμε με δύο συνεργεία.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος επεισόδια 2ου κύκλου: 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Μέχρι τώρα είχα μάθει να δουλεύω με ένα συνεργείο, με έναν σκηνοθέτη. Ξαφνικά κλήθηκα να δουλεύω με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά όλα λειτουργούσαν εξαιρετικά.

Ο κάθε άνθρωπος, που έμπαινε, γινόταν ένα με τους υπάρχοντες. Βεβαίως, είναι ένα από τα χαρίσματα του σκηνοθέτη μας, του Λευτέρη Χαρίτου… Ξέρει να φτιάχνει ομάδες.

Είναι διπλή ευτυχία όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι η σειρά αγκαλιάστηκε από το κοινό;

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής εντοπίζεται δεμένος

Βεβαίως, όμως όταν ξεκινάς κάτι, δεν έχεις ιδέα! Κάναμε 8 μήνες γυρίσματα και δεν είχαμε feedback. Μην ξεχνάτε ότι κάναμε γυρίσματα από πέρσι τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό μίλησα για τη δυναμική της ομάδας. Μια πίστη βαθύτερη μας κράτησε και μας έδωσε δύναμη.

-Τώρα που φτάνετε προς το τέλος των γυρισμάτων, πώς αισθάνεστε;

Νιώθω μελαγχολία. Ένα μικρό πένθος πάντα το αισθάνομαι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *