Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα λέει όλη την αλήθεια στον Μάρκο

 

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα λέει όλη την αλήθεια στον Μάρκο

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η Αλεξάνδρα λέει όλη την αλήθεια στον Μάρκο

 

Η Ευγενία, καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια να διατηρήσει τον Μάρκο στο πλευρό της και αναπτύσσει ένα σχέδιο για να απομακρύνει την Αλεξάνδρα από το περιβάλλον τους.

 

Καθώς η Αλεξάνδρα επιχειρεί να αντισταθεί, η κατάσταση εκτροχιάζεται, και το πιστόλι που κρατά η Ευγενία εκπυρσοκροτεί, καταλήγοντας στον τραυματισμό της Αλεξάνδρας, η οποία καταρρέει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Μετά από αυτό το αναπάντεχο συμβάν, η Αλεξάνδρα διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε όλους όσους την αγαπούν. Η ζωή της κινδυνεύει, και η αβεβαιότητα για το μέλλον της είναι αφόρητη. Η σκέψη ότι ενδέχεται να έχει έρθει το τέλος της ζωή της ενισχύει τον πόνο.

Μετά από πολλές μέρες, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σιριαλ, η Αλεξάνδρα καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο και αρχίζει να αναρρώνει. Ωστόσο, το τραύμα αυτό αφήνει το σημάδι του, και η αγωνία της για το μέλλον παραμένει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Υπήρξα και σκληρή και άδικη μαζί σου, συγνώμη»

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του γιου της, του Γιωργάκη, αποφασίζει ότι είναι καιρός να αποκαλύψει την αλήθεια στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα προσεγγίζει τη Ρηνιώ με το αίτημα να οργανώσει μια συνάντηση μεταξύ της και του Μάρκο.

Όταν ο Μάρκος εμφανίζεται, με χαρά και ανακούφιση για την ανάρρωση της Αλεξάνδρας, δεν προβλέπει το μέγεθος της ανατροπής που ετοιμάζεται να ακολουθήσει. Η Αλεξάνδρα ξεκινά τη συνομιλία με λόγια που αφήνουν ερωτηματικά στον Μάρκο

«Θα σου πω κάτι, αλλά πρέπει να μου υποσχεθείς ότι θα δείξεις κατανόηση χωρίς οργή ή απαιτήσεις για απολογίες». Καθώς αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια, το βάρος των λόγων της είναι συντριπτικό:

«Ο Γιωργάκης είναι γιος σου».

Ο Μάρκος συγκλονίζεται βαθύτατα από αυτήν την αποκάλυψη. Η οργή, η σύγχυση και η πληγωμένη εμπιστοσύνη συνυπάρχουν στο βλέμμα του. Ανακριβείς εικόνες, αναμνήσεις και αμφισβητήσεις πλημμυρίζουν τον νου του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος περνάει αυτόφωρο για…

«Πώς μπόρεσες να κάνεις αυτό; Το παιδί μου, που φώναζε “μπαμπά” όλο αυτό τον καιρό, τον άτιμο, τον αφαίρεσες από μένα. Μου έλεγες τόσο καιρό ψέματα κοιτώντας με στα
μάτια, πώς μπόρεσες;

Πώς τόλμησες;», εκρήγνυται, αφήνοντας την Αλεξάνδρα να προσπαθεί να εξηγήσει τα κίνητρά της. Καταθέτοντας τα βάρη της ψυχής της, η Αλεξάνδρα διηγείται τον τρόμο και την αναγκαστική σιωπή που υπέστη.

Αποκαλύπτει τις απειλές, καταδεικνύοντας πόσο αναγκαστική ήταν η επιλογή της. Τελικά, εκείνος αντιμετωπίζει την πραγματικότητα, αρχίζει να κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Αλεξάνδρα και πώς η αγάπη της για το παιδί του την ώθησε σε απρόβλεπτες πράξεις.

Στη διάρκεια της συζήτησης, η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει επίσης ότι η Ευγενία ήταν η υπεύθυνη για το πυροβολισμό της. Ο Μάρκος, πληγωμένος και αναστατωμένος, αρχικά σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Ιάσωνα, όμως η Αλεξάνδρα τον παρακινεί να αντισταθεί, απειλώντας με αυτοκτονία αν αυτό συμβεί.

Τελικά, ο Μάρκος αναγκάζεται να δεχτεί την απόφαση της…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *