Η Μάγισσα: Σκότωσες τον πατέρα μου – Ο Αντρέι ξεμπροστιάζει τον Μιχαήλ

 

Η Μάγισσα: Σκότωσες τον πατέρα μου – Ο Αντρέι ξεμπροστιάζει τον Μιχαήλ

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές, αφού ο Αντρέι ξεμπροστιάζει τον Μιχαήλ, λέγοντάς του “σκότωσες τον πατέρα μου”.

 

Η μία αποκάλυψη μετά την άλλη έρχεται στον Αντρέι, ο οποίος από τη μία μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας ήταν ο Τζανέτος Λάσκαρης και από την άλλη πως ο Μιχαήλ ήταν εκείνος που του έστησε παγίδα και του έκλεψε τον θρόνο.

Δεν πέρασε πολύς καιρός που ο Αντρέι ήρθε αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής του, όσον αφορά την καταγωγή του.

Και τώρα καλείται να μάθει και τον τρόπο με τον οποίο έχασε όλα τα προνόμια που θα μπορούσε να είχε ως απόγονος του Τζανέτου Λάσκαρη.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Αντρέι που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ όταν έμαθε ότι ο πραγματικός του πατέρας ήταν ο άνθρωπος για τον οποίο έτρεφε εμπιστοσύνη και σεβασμό, δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα του για τους γονείς που τον μεγαλώσουν και συγκεκριμένα για τον θετό πια πατέρα του που ποτέ δεν του έδειξε την αγάπη και πάντα τον είχε σε απόσταση και τον απειλούσε.

“Αν με πλησιάσεις περισσότερο από την σκιά μου θα σε στείλω από κει που ήρθες“. Τώρα που γνωρίζει όλη την αλήθεια καταλαβαίνει και για ποιο λόγο του φερόταν έτσι. Όμως δεν καταλαβαίνει ακόμα γιατί δεν μεγάλωσε με την κανονική του οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλα έτοιμα για τον γάμο

Στο μεταξύ ο Γιάννης Βρώτσος, μαθαίνει από τον γιο του τον Κοσμά: “πατέρα έχει γίνει χαμός στους Λασκαρέους. Ο Ρώσος, ο Αντρέι Σιντόροφ, είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη“.

Εκείνος σοκάρεται. “Να πας γιε μου να μου τον φέρεις να τον συναντήσω. Θέλω να δω το παιδί του Τζανέτου” ζητάει ο Γιάννης Βρώτσος και ο γιος του σπεύδει να ενημερώσει τον Αντρέι.

Πράγματι, ο τελευταίος επισκέπτεται τον ετοιμοθάνατο πατέρα του Κοσμά ο οποίος αρχίζει να κλαίει από τις τύψεις που τον βασανίζουν για το κακό που είχε κάνει 30 χρόνια πριν στο Τζανέτο. “Σας παρακαλώ μην κλαίτε” λέει ο Αντρέι αλλά εκείνος του ψελλίζει “συγνώμη για όλα παιδί μου. Ήμουν νέος, ταγμένος στον Μιχαήλ.

Δεν είχα το μυαλό να σκεφτώ καθαρά. Συγγνώμη” ζητάει και ο Αντρέι, τον κοιτάζει σαστισμένος και τον ρωτάει “δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα” αλλά προτού προλάβει να τελειώσει τη φράση του ο Γιάννης Βρώτσος πεθαίνει.

Η νέα αυτή τραγωδία, που χτυπάει ξανά τους Λασκαρέους είναι ικανή να φέρει στο φως και το μεγάλο μυστικό του Μιχαήλ. Οι τελευταίες κουβέντες του Γιάννη Βρώτσου στον Αντρέι, βάζουν σε σκέψεις τον τελευταίο για το τι προσπάθησε να του πει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Ίσως αυτή να είναι η τελευταία μας νύχτα»

Παράλληλα, θυμάται και τον θυμό του Κανέλλου, που του είχε πει
“από τον Μιχαήλ κρυβόταν ο Τζανέτος κι αν βγω αληθινός θα το πληρώσει ακριβά“.

Όλα αυτά τον βάζουν στο τριπάκι να αρχίσει να σκέφτεται μήπως πράγματι ο Μιχαήλ ευθύνεται για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Τζανέτου που τον παραμόρφωσε και τον ανάγκασε να εξαφανιστεί, από όλους για πάνω από 30 χρόνια.

Ο χαμός του πατέρα του Βρώτσου, αλλά και το γράμμα που αφήνει πίσω του προκαλεί αναταράξεις και ερωτηματικά στους Λασκαρέους. Ο Αντρέι το διαβάζει και πλέον σιγουρεύεται με τα μισόλογα του Γιάννη Βρώτσου πως ο Μιχαήλ ήταν εκείνος που ευθύνεται για όσα συνέβησαν στο Τζανέτο.

Στο οικογενειακό τραπέζι ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωράει σε μία αποκάλυψη που σχετίζεται, με την δολοφονία του βρέφους. “Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσα μας και είναι υπεράνω πάσης υποψίας” λέει προκαλώντας ταραχή.

Στη συνέχεια πάνε στο γραφείο με τον Μιχαήλ τον οποίο και ξεμπροστιάζει. “Εσύ σκότωσες το Τζανέτο, τον πατέρα μου. Εσύ μαζί με τον Γιάννη Βρώτσο, του βάλατε φωτιά και προσπαθήσατε να τον εξαφανίσετε για να πάρεις την αρχηγία” λέει και ο Μιχαήλ δεν έχει τι να πει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *