Famagusta: Η γυναίκα του Θοδωρή τον στηρίζει

 

Famagusta: Η γυναίκα του Θοδωρή τον στηρίζει

Famagusta: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η γυναίκα του Θοδωρή τον στηρίζει.

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 21/1 μέσα από την συχνότητα του Mega, η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta.

Μια σειρά που έκανε συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης και κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, που ενσαρκώνει τον Θοδωρή, ο οποίος στο πρώτο επεισόδιο δολοφόνησε κατά λάθος την ερωμένη του και την πέταξε σε ένα πηγάδι, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η σειρά είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και στο περιοδικό Tv24, στην οποία ανέφερε πως τελικά θα μαθευτεί η πράξη του, κι έδωσε spoil για το ποια θα είναι η αντίδραση της γυναίκας του…

 

Εσείς μέσα από τον ρόλο του Θοδωρή. Αρχικά φαντάζομαι πως είπατε το ναι στο «Famagusta» καθώς η σειρά αφορά στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974.

«Νομίζω πως θα δεχόμουν οποιαδήποτε πρόταση του Αντρέα και του Κούλλη. Ξέρω πλέον τι δουλειές κάνουν, τι άνθρωποι είναι και πόσο δίνονται σε κάθε παραγωγή τους. Ξέρω επίσης το νοιάξιμο που δείχνουν σε καθένα συνεργάτη τους ξεχωριστά.

Δεν έχω κανένα παράπονο από εκείνους και δεν θα έπρεπε να έχει κανένας συνεργάτης τους. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους αλλά για να επανέλθω στο αρχικό σκέλος της ερώτησης σας, φυσικά και ήθελα να συμμετέχω σε μια σειρά που έχει σχέση με την Αμμόχωστο. Είναι χαρά μου και τιμή μου».

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Θανάσης ύποπτος για το φόνο του Αριστείδη

 

Η σειρά θα ξεκινήσει αρχές του 2024, όμως ήδη έχουμε αρχίσει να ακούμε για τον Θοδωρή και τις δράσεις του.

«Θα έλεγα πως είναι ένας παρεξηγημένος ήρωας. Προκύπτει κάτι άσχημο στη ζωή του που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση με τη γυναίκα του, τη Δάφνη, όμως τελικά δεν φταίει ο Θοδωρής».

Εχει ήδη γραφτεί πως ένας θάνατος θα τον επηρεάσει.

«Ο ήρωάς μου είναι πολύ καλό παιδί και αγαπάει πολύ τη γυναίκα του. Ομως η ερωτική τους ζωή φαίνεται να έχει βαλτώσει. Δεν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους.

Ο Θοδωρής λοιπόν θα αναζητήσει την αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, η οποία θα πεθάνει. Ο θάνατός της δεν θα είναι δολοφονία αλλά καθαρό ατύχημα. Δεν έχει αρνητικό πρόσημο ως χαρακτήρας. Το αντίθετο θα έλεγα».

 

Αρα θα βρεθεί σε απόγνωση!

«Ολη η ζωή του θα κλονιστεί. Δεν σας φαίνεται φυσικό; Δεν είναι ένα περιστατικό που είχε μελετημένο, δεν το είχε σχεδιάσει, οπότε θα κληθεί να αποδείξει το προφανές. Οτι δεν βρίσκεται πίσω από τον θάνατό της».

Θα έρθει αντιμέτωπος με τον νόμο;

«Φυσικά και θα έχει μπερδέματα. Θα περάσει άσχημα μετά το περιστατικό αλλά δεν μου επιτρέπεται να ομολογήσω περισσότερες λεπτομέρειες»

 

Θα δικαιωθεί κάποια στιγμή;

«Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό και να σας πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω. Ούτε θέλω να το μάθω από τώρα. Θα κάνω απλά ό,τι καλύτερο μπορώ υποκριτικά για τον Θοδωρή.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Προκλήσεις πολλές και ο Μάρκος σε αδιέξοδο

Του αξίζει να δικαιωθεί αλλά οποιοσδήποτε έχει κάνει ένα παρόμοιο έγκλημα, άσχετα από τις συνθήκες που αυτό συνέβη, θα πρέπει να είναι υπόλογος για τις πράξεις του. Η δικαιοσύνη είναι δικαιοσύνη.

Ανυπομονώ να δείτε το αποτέλεσμα, το “Famagusta” θα αγγίξει τις καρδιές των τηλεθεατών. Κυρίως εκείνων που βίωσαν τα σκληρά γεγονότα της εισβολής.

Η σειρά θα αποκαλύψει άγνωστα στοιχεία της περιόδου εκείνης και πραγματικές ιστορίες. Έπρεπε να γίνει αυτή η σειρά, θα ήμουν περήφανος ακόμα και αν δεν έπαιζα. Δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεχνιέται περνώντας τα χρόνια.

Ζούμε ακόμα τις συνέπειες συν το ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν επανήλθαν ποτέ. Η δουλειά είναι προσεγμένη και προέκυψε έπειτα από μελέτη. Το σενάριο της Βάνας Δημήτριου είναι βαθιά ψαγμένο. Είμαστε τυχεροί που την έχουμε στο πλευρό μας. Δεν άφησε κανείς κάτι στην τύχη. Ποτέ δεν το κάνουν, πόσω μάλλον τώρα που η σειρά θα καταπιάνεται με ένα μέρος της ιστορίας μας».

 

Το δυσκολότερο όμως για εκείνον φαντάζομαι πως θα είναι η αντίδραση της Δάφνης. Να υποθέσουμε πως θα χαλάσει η οικογένειά του;

«Το ωραίο είναι πως στο πλευρό του θα έχει μόνο τη γυναίκα του όταν όλα έρθουν στο φως. Οσο παράδοξο και αν ακούγεται, η Δάφνη θα του σταθεί και θα τον υποστηρίξει. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο καλός είναι ως ήρωας ο Θοδωρής. Είναι μαζί του. Θα του κρατάει το χέρι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *