Η Γη της Ελιάς: Η Συγκινητική εξομολόγηση του Λυκούργου θα ραγίσει καρδιές

 

Η Γη της Ελιάς: Η Συγκινητική εξομολόγηση του Λυκούργου θα ραγίσει καρδιές

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η συγκινητική εξομολόγηση του Λυκούργου θα ραγίσει καρδιές.Η Γη της Ελιάς: Η Συγκινητική εξομολόγηση του Λυκούργου θα ραγίσει καρδιές

 

Η επανασύνδεση του αγαπημένου ζευγαριού και τα γενέθλια της Χάιδως γίνονται αφορμή για ένα πάρτι στο οποίο καλεσμένοι, είναι και ο Στάθης με την Αριάδνη.

Οι δύο αδερφές έρχονται επιτέλους πιο κοντά, όμως η Αρετή δε βάζει στιγμή νερό στο κρασί της και συνεχίζει να τα βάζει με τον Φίλιππο, ακόμη και τώρα που αρραβωνιάζεται.

Ο Φίλιππος καταλαβαίνει ύστερα από όσα έγιναν ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την Βασιλική και μπροστά της λυγίζει. Και εκείνη όμως παραμένει αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ακριβό φόρεμα στην Αρετή και η οργή του Στάθη

Οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν και ίσως εκείνη που χαίρεται περισσότερο και από τους ίδιους είναι η Χάιδω, που βλέπει τον γιο της ευτυχισμένο έπειτα από καιρό. Και μάλιστα την μέρα των γενεθλίων της.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο Λυκούργος της ετοιμάζει πάρτι έκπληξη για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επανασύνδεση του ζευγαριού και της έχει πάρει και ένα πολύ όμορφο δώρο.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει καταλάβει πια κι αυτός πόσο πολύ την αγαπάει και θέλει να της εκφράσει την αγάπη του με μία εξομολόγηση, βγαλμένη από την καρδιά του.

Τα λόγια που της λέει είναι τόσο γλυκά και τρυφερά που η Χάιδω συγκινείται βαθιά και νιώθει πραγματικά τυχερή που τον έχει στη ζωή της.

Καλεσμένοι στην γιορτή είναι και ο Στάθης με την Αριάδνη, αφού η Βασιλική κάνει επιτέλους ένα βήμα για να έρθει πιο κοντά στην αδερφή της και πράγματι, οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και αρχίζουν σιγά σιγά να γνωρίζονται καλύτερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέα κοπέλα στη ζωή του Ανέστη – Ποια ερωτεύεται;

Ο Φίλιππος από τη δική του πλευρά κάνει κίνηση προς την Αρετή, ζητώντας της συγνώμη για τη συμπεριφορά του, όμως εκείνη δεν είναι εξίσου θέρμη. Το αντίθετο… Όχι, μόνο δεν δέχεται την συγνώμη του αλλά τον βρίζει με πολύ άσχημα λόγια.

Παρόλα αυτά ο Φίλιππος παρευρίσκεται στους επίσημους αρραβώνες της με τον Τάσο, παρέα με την Βασιλική, την Ειρήνη και την Ασπασία. Η Βασιλική βέβαια συνεχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι όλο αυτό αλλά κράτα το στόμα της κλειστό για να μην ερεθίσει και άλλο τη μητέρα της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *