Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 47, 48

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 47, 48Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 47 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς από τις 29/01/2024 ως τις 30/01/2024.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 47, 48

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 47 στις 29/01/2024
Επεισόδιο 47
Δευτέρα

Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει, ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι απ’ τον πύργο αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν.Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 47, 48

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική έγκυος σκοτώνει τον δολοφόνο

Ο Σπήλιος με τον Θράσο και τον Μισέλ μεταβαίνουν στην Αρεόπολη, μετά την προθυμία των καπεταναίων να εντάξουν τον Σπήλιο στο συμβούλιο τους. Θα γίνει το όνειρο του πραγματικότητα ή πρόκειται για κάποια παγίδα;
Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά όταν εκείνος εμφανιστεί τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.
Ο πύργος των Λασκαραίων θα σειστεί μετά από μια τρομακτική αποκάλυψη.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 48 στις 30/01/2024
Επεισόδιο 48
Τρίτη
Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις του Κανέλλου. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του ενώ ο Κανέλλος της κάνει μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Ο Θράσος βρίσκεται μια ανάσα απ’ το ν’ αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: Τι θα δούμε τη Μεγάλη Τρίτη στη σειρά

Ο Αντρέι μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του. Θα γυρίσει στον πύργο ή θα φύγει οριστικά απ’ τη Μάνη; Η Γερακίνα έχει βάλει σ’ εφαρμογή το αιματηρό της σχέδιο για να μάθει την αλήθεια για τον Πετρούνη. Η Θεοφανώ ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της, κυριευμένη και πάλι απ’ τη μητέρα της, Άναχιτ.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *