Έρωτας Φυγάς: Τέλος Στέφανος και Μαργέτα – Ποιος τους χωρίζει;

 

Έρωτας Φυγάς: Τέλος Στέφανος και Μαργέτα – Ποιος τους χωρίζει;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος Στέφανος και Μαργέτα – Ποιος τους χωρίζει;

Ύστερα από πολλά χρόνια μοναξιάς, η Μαργέτα Δεμερτζή έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Στέφανου Παράσχου, στην σειρά, Έρωτας Φυγάς και κάνει όνειρα για την κοινή τους ζωή. Όμως όσα ονειρεύεται, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν…

 

Η Αλεξάνδρα χωρίζει οριστικά Στέφανο και Μαργέτ στον Έρωτα Φυγά

Οι μέρες κυλούν, οι προετοιμασίες προχωρούν και οι μελλόνυμφοι ανυπομονούν να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους και να φτάσει η ώρα που θα γίνουν επισήμως ζευγάρι. Όμως, την ημέρα του γάμου τους, μερικά λεπτά πριν τελεστεί το μυστήριο, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να διαλύσει τα πάντα και να εκδικηθεί την πεθερά της για όσα της έχει κάνει. Συγκεκριμένα, πηγαίνει και την ξεμπροστιάζει στον Στέφανο, αποκαλύπτοντας, παρουσία της, το βρόμικο παιχνίδι που έπαιξε σε βάρος της ίδιας και του Μάρκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ερωτικό αμόκ: Η Αντωνία φιλά με πάθος την Αλκμήνη

Η Αλεξάνδρα λέει με κάθε λεπτομέρεια ότι η Μαργέτα την εξανάγκασε να παντρευτεί τον Ιάσονα με αντάλλαγμα τη ζωή του Μάρκου. Επίσης, με δάκρυα και οργή στα μάτια, υπογραμμίζει ότι είχε ούτως ή άλλως τη δυνατότητα να τον σώσει από τη θανατική καταδίκη, όμως το έκανε μόνο με την προϋπόθεση να παντρευτεί εκείνη με τον Ιάσονα. Σε αντίθετη περίπτωση, σκόπευε να αφήσει τον Μάρκο να πεθάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης σκιά του εαυτού του – Το μέλλον του φαίνεται σκοτεινό

Έρωτας Φυγάς Spoiler:Η Αλεξάνδρα χωρίζει οριστικά Στέφανο και Μαργέτα
Στο άκουσμα της είδησης, ο Στέφανος παθαίνει σοκ. Οι αποκαλύψεις ηχούν σαν ουρλιαχτά στα αυτιά του και νιώθει ότι ζει έναν εφιάλτη. Εκείνη τη στιγμή, αντικρίζει για πρώτη φορά το αδίστακτο πρόσωπο της αγαπημένης του και αποφασίζει την τελευταία στιγμή να ματαιώσει τον γάμο τους. Έτσι, το τέλος της σχέσης του Στέφανου και της Μαργέτας, είναι γεγονός στην σειρά, Έρωτας Φυγάς!

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *