Η Γη της Ελιάς: Τον προδίδει η καρδιά του

Η Γη της Ελιάς: Τον προδίδει η καρδιά τουΔύσκολα τα πράγματα για τον Δημοσθένη στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς. Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από την ανυποχώρητη στάση της Ασπασίας ως προς το διαζύγιο, ο Δημοσθένης ενημερώνεται ότι τα νερά της Ξένιας, έσπασαν πιο νωρίς από ότι υπολόγιζαν.

Το παιδί γεννιέται πρόωρα και χρειάζεται να μείνει κάποιο διάστημα στη θερμοκοιτίδα. Η συμφωνία της Ξένιας και του Δημοσθένη όμως δεν αλλάζει. Ο Δημοσθένης, έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ξένια, όπου αναγκάζει την ίδια να παραιτηθεί από τα γονικά της δικαιώματα.

Και μάλιστα πληρώθηκε αδρά γι’ αυτό. Όμως η Ξένια μετά τη γέννηση του παιδιού αλλάζει γνώμη. Ξεκινά να δένεται μαζί του και να θέλει να περνάει όλο και περισσότερες στιγμές στο πλάι του. Πώς όμως θα μπορέσει να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας;

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πέφτει μαζί με το παιδί στο ποτάμι

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα ευαισθητοποιηθεί με το νεογέννητο μωρό και θα το μεγαλώσει η ίδια

Έτσι, αποφασίζει να παγιδεύσει τον Δημοσθένη φέρνοντας σπίτι δήθεν για ένα κρασί. Όταν ο άντρας νιώσει άνετα, η Ξένια τον χτυπάει στο κεφάλι, παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται. Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις ο Δημοσθένης νιώθει πιο μόνος από ποτέ.

Η Ασπασία τον έχει χωρίσει, τον γιο του τον έχασε και η Ειρήνη, φαίνεται πως κάνει τη δική της ζωή και κουράστηκε να ασχολείται με τα δράματα των γονιών της. Η μοναξιά, μετατρέπεται σε κατάθλιψη και η κατάθλιψη φαίνεται πως θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία του και πιο συγκεκριμένα την καρδιά του.
Στα επόμενα επεισόδια ο Δημοσθένης θα βασανίζεται από την καρδιά του. Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν τελικά θα τον προδώσει η καρδιά του ή αν απλά θα τρομάξει τους δικούς του ανθρώπους και ίσως να έχει μία δεύτερη (;) ευκαιρία από την Ασπασία.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης ικανοποιείται με την κατάληξη του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *