Σασμός: Νέα δολοφονική επίθεση κατά Μαθιού – Βασιλικής

Σασμός: Νέα δολοφονική επίθεση κατά Μαθιού – ΒασιλικήςΕξελίξεις σοκ έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός καθώς η ζωή της Βασιλικής και του Μαθιού θα κινδυνέψει ξανά, λόγω του Αντρέα.

Ο τελευταίος αρχικά θα μάθει πως στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων για αυτό και θα αποφασίσει να φύγει από την Άνω Ποριά με αποτέλεσμα οι υποψίες για την εξαφάνισή του να πέσουν πάνω στον Μαθιό.

Συγκεκριμένα, η Καλλιόπη είναι αυτή που αποκαλύπτει στον Μαθιό πως ο βιολογικός πατέρας του είναι ο Ρούσσος Σταματάκης. Όλοι φυσικά μιλούν για την εξαφάνιση του, ενώ ο Τηλέμαχος και η Εύα είναι εκείνοι που προσπαθούν να μάθουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Τίτλοι τέλους για την σειρά του MEGA;

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Τηλέμαχος διαπιστώνει πως ο αδερφός του έφυγε χωρίς να πάρει μαζί του προσωπικά του αντικείμενα κι έτσι πιστεύει πως δέχτηκε επίθεση. Αυτό το μοιράζεται λοιπόν με τον Γιάννο και τον Μανούσο Μουντάκη κι έτσι ετοιμάζονται για εκδίκηση.

Καταλήγουν στο συμπέρασμα λοιπόν πως ακόμα καλύτερο από μία επίθεση στον ίδιο τον Μαθιό είναι μία επίθεση στην Βασιλική. Έτσι, καταστρώσουν τα σχέδια τους όμως κάποια στιγμή η Μάγδα, η γυναίκα του Λάζαρου, θα τηλεφωνήσει στην Μαρίνα και θα την ενημερώσει για το χτύπημα που οργανώνει η οικογένεια της κι πρώτος πρώτος ο Αντρέας κατά την Βασιλικής και του Μαθιού, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πιάνει στα πράσα Μέλπω και Λυκούργο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *