Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει στην γιαγιά Ειρήνη ότι ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή

 

Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει στην γιαγιά Ειρήνη ότι ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ αποκαλύπτει στην γιαγιά Ειρήνη ότι ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή

 

Ο Αντρέας στήνει μία δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το Αστυνομικό Τμήμα που σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη.

Η Ντίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προάγονται στο τμήμα και από κει στον εισαγγελέα όπου θα διαπιστώσουν ότι ο νέος εισαγγελέας, δε αστειεύεται.

Η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανώλη για την πιθανή σχέση Γιώργου – Εύας και τις μοιράζεται με την Θοδώρα που μένει άφωνη.

Ο Αστέρης φτάνει στο σπίτι της Αγγέλας και ζητά να δει την Αργυρώ. Ωστόσο εκείνη είναι ανένδοτη. Αλλά κι αυτός δε σκοπεύει να υποχωρήσει. Το ζευγάρι θα κληθεί να λύσει τις διαφορές του μία και καλή. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι του και τότε τον επισκέπτεται η Εύα.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος: Επιστρέφει στις οθόνες μας τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η κουβέντα τους αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Εκείνη ωστόσο φαίνεται να έχει διαφορετικές προθέσεις. Ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθεί ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση.

 

Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για την σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας ενώ η Ντίνα αναρρώνει υπό την φροντίδα του Βαγγέλη. Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένεια της από τον Αντρέα.

Για ακόμα μία φορά ωστόσο δεν παίρνει σαφή απάντηση. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται ότι ήταν παρούσα στην δολοφονία του Λάζαρου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος Κουράκου και Ιουλίας στη σειρά

Επρόκειτο όμως για ατύχημα.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός προβληματίζονται για την πρόθεση της Καλλιόπης να χαρίσει το χωράφι στον Μανώλη. Εκείνη όμως αρνείται να τους εξηγήσει τους λόγους.

Ο Θανάσης λέει στον Αντρέα πως αν δεν του δώσει χρήματα θα πει στην Καλλιόπη ότι αυτός έστησε την δολοφονική επίθεση κατά του γιου της. Ο εκβιασμός δεν περνά και ο Θανάσης καταφεύγει για βοήθεια στην Εύα.

Η Αργυρώ μέσα στην απελπισία της αποκαλύπτει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή στη γιαγιά της, το μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει ότι δεν θα αποκαλύψει το μυστικό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *