Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81, 82, 83, 84

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81, 82, 83, 84

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81, 82, 83, 84

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος :81, 82, 83, 84. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Δευτέρα 22/1/24 έως την Πέμπτη 25/1/24 στις 21:00.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81, 82, 83, 84

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 81 στις 22/1/2024
Επεισόδιο 81
Δευτέρα

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις ανάμεσα στον Φίλιππο και την Βασιλική ενώ η σχέση τους οδεύει στην διάλυση. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Φίλιππος εκτός ελέγχου βρίζει την Αρετή και η Βασιλική θυμωμένη του ζητάει τον λόγο. Η Χάιδω από τη μεριά της τον επιπλήττει για την αγενή του στάση.

Ο Φίλιππος ζηλεύει αφόρητα επειδή ο Μιλτιάδης κάνει παρέα με τη γυναίκα του και ανησυχεί μήπως την χάσει τελικά, οριστικά. Ο Παρασκευάς πολιορκεί εκ νέου την Ειρήνη και αυτή φροντίζει να το μάθει η Θεοδώρα.

Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό και αποφασίζουν να του κάνουν πλάκα.

Η Φιλιώ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς. Σύντομα ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους, καθώς τα βλέμματα τους είναι έντονα.

Η Αριάδνη κάνε μία τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 82 στις 23/1/2024
Επεισόδιο 82
Τρίτη

Οι ανώτεροι στην υπηρεσία καλούν τη Δήμητρα για να της μιλήσουν κι εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για την σχέση της με τον Κουράκο. Την ίδια ανησυχία μοιράζεται και ο αστυνόμος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αντώνης Και Μαρίνα Βγαίνουν Ρομαντικό Ραντεβού

Τελικά όμως αυτό που θέλουν είναι να της ζητήσουν να λάβει μέρος σε μία επικίνδυνη μυστική αποστολή, που αφορά εμπόριο ναρκωτικών. Η Δήμητρα θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν θα δεχτεί να πάρει το ρίσκο. Ο Στάθης αποκαλύπτει στην Βασιλική ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του και ελπίζει πως η αντίδραση της θα είναι καλή.

 

Ο Τζον έχει μία εκ βαθέων συζήτηση με την Αθηνά ενώ έρχονται όλο και πιο κοντά. Μετά από πολλή σκέψη ο Αποστόλης μιλά στο Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη. Του αποκαλύπτει δηλαδή ότι τους είδε να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα.

Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει. Καλεί τον Χρήστο ο οποίος μετά από πιέσεις το παραδέχεται. Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή, όμως τα κίνητρα του δεν είναι ειλικρινή. Σύμφωνα με το Τηλέραμα μάλιστα, μιλά με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο την πλησίασε.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 83 στις 24/1/2024
Επεισόδιο 83
Τετάρτη

Ο Στάθης κάνει μία σοβαρή κουβέντα στην Βασιλική, που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη.

Ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως τι τρέχει με την Βασιλική. Η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της αλλά ο Δημοσθένης επιστρέφει απροειδοποίητα.

Ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εκείνη και την Αφροδίτη είναι πολύ αμήχανη. Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι αλλά υπό όρους.

Ο Κουράκος αντιδρά έντονα στην απόφαση της Δήμητρας να δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη την μυστική αποστολή που της ανέθεσαν οι ανώτεροί της. Οι δυο τους διαφωνών και ο καυγάς δεν αργεί να φουντώσει.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 24 έως 28/10

Στο μεταξύ ενθουσιασμένη η Αρετή ανακοινώνει στην Βασιλική και την Ασπασία την πρόταση γάμου που της έκανε ο Τάσος και την απόφαση της να τον παντρευτεί για να σκάσει ο Στάθης από τη ζήλια του. Η Βασιλική βέβαια έχει αμφιβολίες και τις εκφράζει στην μητέρα της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 84 στις 25/1/2024
Επεισόδιο 84
Πέμπτη

Όσο περνούν οι μέρες ο Φίλιππος αισθάνεται όλο και πιο άσχημα για τον χωρισμό του από την Βασιλική, αλλά κανείς τους δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Δημοσθένης πιέζει για μία ακόμα φορά την Ασπασία να μην προχωρήσει με το διαζύγιο και την απειλεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα ακουστούν όλα.

Η Ασπασία όμως δεν δείχνει να τον φοβάται. Ο Τζον και η Αθηνά προχωρούν την σχέση τους. Η Δήμητρα μεταμφιεσμένη ξεκινά τη μυστική της αποστολή. Η παρακολούθηση στο σπίτι το Ρουσσέα συνεχίζεται και η Δήμητρα καταφέρνει να μπει μέσα και να ψάξει για αποδείξεις και ναρκ@τικά.

Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι αλλά ο Ισίδωρος διατηρεί ακόμα τις επιφυλάξεις του απέναντί της.

Το ειδύλλιο του Τζον και της Αθηνάς εξελίσσεται όμως η Φιλιώ βάζει συνεχώς εμπόδια. Η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να γίνονται φίλες, ωστόσο η Αριάδνη δε βρίσκει ακόμα το θάρρος να της εξομολογηθεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο.

Σύντομα ο Πότης αποκαλύπτει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και εκείνη γίνεται πυρ και μανία ενώ ως συνήθως απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Στάθης προκειμένου να ηρεμήσει την Ιουλία αναγκάζει τον Πότη να πάει στην Αρετή και να της ανακαλέσει όσα της είπε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *