Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης καταστρέφει τον Στέφανο

Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης καταστρέφει τον Στέφανο

 

Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτονται σιγά σιγά οι πραγματικές προθέσεις του Φάνη, ο οποίος έφτασε πριν από λίγο καιρό στη Μεσσήνη ως χαμένος ανιψιός του Στέφανου και εγκαταστάθηκε με ευκολία, στο σπίτι του.Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης καταστρέφει τον Στέφανο

 

Μάλιστα ο θείος του τον καλοδέχτηκε εξαρχής ανοίγοντας του την αγκαλιά του και θεωρώντας τον ισάξιο μέλος της οικογένεια του, χωρίς να τον ξεχωρίζει από τον Μάρκο.

Πρόσφατα είδαμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στον Φάνη και τον Μάρκο λόγω της έλξης που νιώθει ο πρώτος για την Ευγενία, καθώς και την επιθυμία του ίδιου να εκδικηθεί τον Ιάσωνα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα καταλήξουν Αμαλία και Πάρης

Μέχρι στιγμής ο λόγος δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV ο νεαρός θέλει να κάνει κακό σε όλους, διότι εξαιτίας πολλών καταστάσεων μεγάλωσε φτωχικά και στερήθηκε μέλη της οικογένειας του.

Θα δούμε λοιπόν τον Φάνη να καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο για να εκδικηθεί και να καταστρέψει τον Στέφανο.

Για την ακρίβεια ετοιμάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του, το οποίο φυσικά πρόκειται να πλήξει την επιχείρηση και να προκαλέσει μεγάλη οικονομική καταστροφή στον Στέφανο και κατ’ επέκταση και στον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω ξεφτιλίζεται και φεύγει οριστικά από τη Μάνη

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *