Survivor: Ποιοι τέσσερις βγήκαν χθες 9/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ποιοι τέσσερις βγήκαν χθες 9/1 υποψήφιοι προς αποχώρησηΕπιβεβαιώθηκε και χθες βράδυ 9/1 ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς στο παρά πέντε “σώθηκε” ένας παίκτης από τον…τάκο και οδηγήθηκαν τέσσερις κοπέλες στην πρώτη μονομαχία του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. Το χεράκι της βεβαίως ως προς τη λίστα των υποψηφίων έβαλε η MVP της εβδομάδας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία με την ψήφο της μετέτρεψε την πρώτη αποχώρηση της φετινής σεζόν σε καθαρά γυναικεία υπόθεση. Ποιοι τέσσερις είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, μετά το συμβουλίου του νησιού χθες βράδυ 9/1;

Βραδιά αγωνίας χθες 9/1 στο Survivor καθώς όλοι ανέμεναν να δουν ποιοι πλην της Δώρας και του Rob θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μάλιστα ο τελευταίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν το θεωρεί άδικο, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει κλίκα και συνεννόηση, όπως λέει η άλλη ομάδα. Όλοι κρίθηκαν όμως τελικά στον τρίτο αγώνα ασυλίας, το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε στο flag race, με τους διάσημους να επικρατούν με 10-9 χάρις στις εύστοχες βολές της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Αυτή ήταν τελικά που έμελλε να διαμορφώσει ως η MVP της εβδομάδος και την τελική τετράδα.

Διαβάστε Επίσης  Σμύρνη μου Αγαπημένη: Το τρέιλερ της πρεμιέρας και οι μέρες προβολής

Ποιοι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor

Αν και το κρίσιμο συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε με το ζεϊμπέκικο του Rob σφραγίστηκε με την ανακοίνωση των τεσσάρων κοριτσιών που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Αρχικά οι ηττημένοι μαχητές οδηγήθηκαν στην κάλπη για τρίτη φορά, υποδεικνύοντας με συντριπτική πλειοψηφία (8 ψήφοι) την Αντριάνα Καγιά που δεν εξεπλάγη καθώς όπως είπε αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος είναι δυναμικός σαν εκείνη. Ακολούθως η Ασημίνα από τους διάσημους ως MVP ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποφάσισε να βγει στον τάκο. Και αυτή είναι η Ιωάννα Τζαβέλλα, την οποία όπως είπε επέλεξε στρατηγικά. Στη συνέχεια και λόγω αυτή της επιλογής ο Rob τέθηκε εκτός ψηφοφορίας καθώς οι μονομαχίες όπως ανακοίνωσε ο Λιανός πρέπει να είναι του ιδίου φύλου. Οι μαχητές προκειμένου να συμπληρώσουν τη γυναικεία τετράδα οδηγήθηκαν και πάλι στην κάλπη, ψηφίζοντας τη Μαριλίνα, η οποία θ’ αγωνιστεί για την παραμονή της μαζί με τη Δώρα, την Ανδριάννα και την Ιωάννα στον αποψινό πρώτο κρίσιμο αγώνα αποχώρησης από το Survivor.

Οι Μπλε μπήκαν ξανά σε ψηφοφορία ψηφίζοντας την Μαριλίνα που συμπλήρωσε την τετράδα της μονομαχίας μαζί με Δώρα, Αντριάνα και Ιωάννα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 15/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα

Survivor: Ποιοι τέσσερις βγήκαν χθες 9/1 υποψήφιοι προς αποχώρησηΠοιοι και γιατί κοντραρίστηκαν

Στιγμές έντασης σφράγισαν το χθεσινό τρίτο αγώνας ασυλίας. Πρωταγωνιστές ο Παύλος Παπαδόπουλος από τους διάσημους και ο Άγγελος Γεωργουδάκης από τους μαχητές. Αφορμή στάθηκε ο πανηγυρισμός του πρώτου που ενόχληση το Φάνη Μπολέτση από τους μαχητές. “Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης”, φώναξε ο Παύλος με τον Φάνη να αναρωτιέται αν κάποιος τον έβρισε.

“Αν είναι να το κάνουμε και εμείς αυτό. Καταλαβαίνω ότι έχει ένταση επειδή κέρδισε αλλά και πάλι… Όχι ρε φίλε δεν είναι σωστό, είναι αντιαθλητικό. Σε κάθε νίκη δηλαδή να πηγαίνω κι εγώ και να ερίζω;”, είπε χαρακτηριστικά. Την άποψή του στην προσωπική συνέντευξη κατέθεσε λίγο αργότερα ο Παύλος σημειώνοντας τα εξής: “Την ώρα που κέρδισα τον αγώνα βγήκε όλο το πάθος και όλη η ένταση που είχε συσσωρευτεί τόσο καιρό μέσα μου και έδειξα τον Λεωνίδα που έχω εδώ και είπα “εδώ είναι ο Σπαρτιάτης”. Εντάξει, έτυχε ή μάλλον τυχαίνει. Εμένα από 18 χρονών, το παρατσούκλι μου ήταν Σπαρτιάτης. Δεν το είπα για να μειώσω τον Άγγελο. Το παιδί είναι φοβερό και άξιος αντίπαλος”.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *