Παγιδευμένοι: «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να…»

Παγιδευμένοι: «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να…»

Παγιδευμένοι: «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να…»

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι, αφού ο Δημήτρης και η Άννα παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους.

«Τόσο γρήγορα θέλεις να απαλλαγείς από μένα;»

Η υπόθεση της Λίνας για τον θάνατο του Άκη πηγαίνει στα δικαστήρια, ευτυχώς όμως η Λίνα καταφέρνει να αθωωθεί. Καθώς όμως ο Δημήτρης ήταν αυτός που την έστειλε στο δικαστήριο, αφού βάζει πάνω απ’ όλα το καθήκον, η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του και του δίνει την αίτηση διαζυγίου λέγοντας του «Μπορούμε να το τελειώσουμε;» και ο Δημήτρης υπογράφει την αίτηση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το άδοξο τέλος του Γεράσιμου στη σειρά

Όταν μετά από κάποιες μέρες η Άννα πηγαίνει στο σπίτι να πάρει τα πράγματά της, βλέπει ότι εκείνος τα έχει μαζέψει και οι βαλίτσες της την περιμένουν. Τότε όπως θα δούμε στη σειρά «Παγιδευμένοι» ο Δημήτρης της λέει ότι προσπάθησε να το κάνει πιο εύκολο για εκείνη, αλλά η Άννα τον ρωτάει «Τόσο γρήγορα θέλεις να απαλλαγείς από μένα;» και εκείνος της απαντά πως νόμιζε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η Παράνομη Σχέση Του Δούκα Εμφανίζεται- Ποια Είναι

Μετά με μια κουβέντα της τον εξοργίζει και της λέει «Δεν κάνω χώρο για κανέναν. Κατάλαβες; Προσπαθώ να σταματήσω τον πόνο μου που αιμορραγεί. Δεν μπορώ καν να κοιμηθώ στο κρεβάτι» της λέει και συνεχίζει «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να είμαι άκαρδος. Ξέρεις καλύτερα από όλους πόσο σ’ αγαπώ». Τότε η Άννα παίρνει τα πράγματα της και φεύγει…Παγιδευμένοι: «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *