Μακροχώρι-Θάνατος βρέφους: Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο στα Τέμπη και θύμα κακοποίησης στο παρελθόν η 37χρονη μητέρα

Μακροχώρι-Θάνατος βρέφους: Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο στα Τέμπη και θύμα κακοποίησης στο παρελθόν η 37χρονη μητέραΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά τη δολοφονία του βρέφους 6,5 μηνών στο Μακροχώρι Ημαθίας. Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο στα Τέμπη και θύμα κακοποίησης στο παρελθόν η 37χρονη μητέρα. Έρευνες στο σπίτι του φονικού (ΦΩΤΟ+VIDEO).

Μακροχώρι-Θάνατος βρέφους: Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 και θύμα κακοποίησης στο παρελθόν η 37χρονη μητέρα

Μια πράξη που πάγωσε το πανελλήνιο, αλλά παράλληλα αποκάλυψε και στοιχεία από το παρελθόν της 37χρονης μητέρας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, οπότε 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Η ελληνική κοινωνία συγκλονισμένη παρακολουθεί ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την 37χρονη μητέρα, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης έβαλε τέλος στη ζωή του ίδιου του μωρού της, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της. Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική.

Η 37χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που σκοτώθηκαν πριν από 21 χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο Μακροχώρι. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έγκυρες πηγές εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο. Άλλωστε, δεν είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε μετατραυματικό στρες μετά την τραγωδία του 2003, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής -σε ηλικία 35 ετών- έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια των συμμαθητών του και για χρόνια πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Τι καιρό θα έχει η χώρα σήμερα Δευτέρα 11-06-2018

Ημαθία: Δεν το έκανα εγώ ο έξω από δω το έκανε

Έρευνες στο σπίτι του φονικού στο Μακροχώρι – Θύμα κακοποίησης στο παρελθόν η μητέρα που έπνιξε το μωρό της
Φύλλο και φτερό κάνουν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας το σπίτι της 37χρονης μητέρας, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε και σκότωσε το 6,5 μηνών μωρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε πέσει θύμα στο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας και γι’ αυτό μετακόμισε στο Μακροχώρι Ημαθίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κλιμάκιο της Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέφθασε στο σπίτι του φονικού συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα και στοιχεία, τα οποία θα μπορούν να αξιοποιηθούν στις ενδελεχείς έρευνες που διεξάγονται και να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες του σοκαριστικού περιστατικού.

Διαβάστε Επίσης  Ελεύθερος μέχρι την έφεση ο παραολυμπιονίκης που σκότωσε τον ξενοδόχο

Επίσης, «κλειδιά» στην υπόθεση θεωρούνται και οι καταθέσεις από τους γείτονες, οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν το μωρό, όπως φυσικά και οι συγγενείς από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, που έμελλε να είναι εκείνοι που θα μετέφεραν το παιδάκι χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας.

 

Το προφίλ της 37χρονης – Θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η 37χρονη πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη αλλά και από μια μορφή σοβαρής ψυχικής νόσου. Πολύ πρόσφατα διορίστηκε ως μόνιμη εργαζόμενη σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετακόμισε στην Ημαθία με άδεια ανατροφής τέκνου. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει ότι το βρέφος θα ήταν νεκρό από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, η οποία κατά το παρελθόν φέρεται να έχει υποστεί σε έντονο βαθμό κακοποιητική συμπεριφορά.

Σε ανάρτησή του εξάλλου στα κοινωνικά δίκτυα, ο δικηγόρος Γιάννης Αργυρίου -ο οποίος παλαιότερα είχε αναλάβει νομική υπόθεση της 37χρονης- ανέφερε ότι η κατηγορούμενη «ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *