Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη προσπαθούν να ενοχοποιήσουν άλλον για να γλιτώσουν

 

Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη προσπαθούν να ενοχοποιήσουν άλλον για να γλιτώσουν

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Δαμιανή και Πολυξένη προσπαθούν να ενοχοποιήσουν άλλον για να γλιτώσουν .Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη προσπαθούν να ενοχοποιήσουν άλλον για να γλιτώσουν

 

Ο Κανέλλος ξεσπά οργισμένος στην Δαμιανή

Η Κυπριανή επιστρέψει στον πύργο των Γερακάρηδων και σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, αυτή τη φορά για να μείνει μόνιμα.

Αλλά όσα ακούει για την Θεοφανώ της φέρνουν στο μυαλό ανατριχιαστικές μνήμες από όσα είχαν συμβεί με την Αναχίτ και θεωρεί ότι πρέπει να είναι εκεί για να εξαλείψει την απειλή για την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί

Όμως η Γερακίνα δεν μπορεί να συμβιώσει με τη γυναίκα αυτή η οποία διαρκώς την υποτιμά και αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία της στον πύργο.

Ενώ η Πολυξένη και η Δαμιανή προσπαθούν να αποκρούσουν τα βλέμματα που πέφτουν όλο και πιο επικριτικά πάνω τους καθώς οι υποψίες σχετικά με τον ρόλο που έπαιξαν στο δολοφονία του βρέφους, πληθαίνουν.

Καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια εκείνων που έχουν αρχίσει να μιλούν εναντίον τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το Όνειρο Του Μανώλη Θα Αποκαλύψει Τον Δολοφόνο Του Στεφανή

Ποιο σχεδιο είναι αυτo; Προσπαθούν να φυτέψουν αποδείξεις για να κατηγορήσουν όλοι κάποιον άλλο και όχι αυτες.

Ο Κανέλλος πάντως που ξέρει τον ρόλο που έπαιξε η Δαμιανή στα γεγονότα με τους Τριβολαίους συγκρούεται έντονα μαζί της ενώ ο Μάρκος παίρνει έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο στην προσπάθειά του να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από τη Θεοφανώ και τις ικανότητες της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *