Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Εκδικείται Τον Μελέτη Λέγοντας Στην Κορίνα Για Την Σχέση Τους

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Εκδικείται Τον Μελέτη Λέγοντας Στην Κορίνα Για Την Σχέση ΤουςΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Εκδικείται Τον Μελέτη Λέγοντας Στην Κορίνα Για Την Σχέση Τους

Άγριες Μέλισσες spoiler: Έξαλλη θα γίνει η Κορίνα, μόλις μάθει για την αληθινή σχέση που είχαν ο Μελέτης και η Πηνελόπη, στις Άγριες Μέλισσες. Η Πηνελόπη, θέλοντας να εκδικηθεί, αλλά και να καταστρέψει τα σχέδια του Μελέτη, θα πει την σκληρή αλήθεια στην αγαπημένη του.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη εκδικείται τον Μελέτη λέγοντας στην Κορίνα για την σχέση τους

Εκείνη, θα πέσει από τα σύννεφα. Πώς να πιστέψει ότι ο σύντροφός της διατηρούσε σχέση επί χρόνια με την πρώτη ξαδέλφη του; Η οργή της ξεχειλίζει. Μόλις ζητάει εξηγήσεις από τον Μελέτη, εκείνος παγώνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: συνάντηση φωτιά που προκαλεί σεισμό στα σχέδια όλων!

Δεν αρνείται τίποτα. Αντιθέτως, κοκαλώνει και κοιτάζει το κενό. Πώς να πει την πικρή αυτή αλήθεια; Πώς να ξεστομίσει κάτι τέτοιο; Ο κόσμος του καταρρέει, με την Κορίνα να ελπίζει σε μία αρνητική απάντηση. Αυτή, φυσικά, δεν έρχεται ποτέ

Ως αγαπημένο κορίτσι του μπαμπά, η Κορίνα τρέχει και ομολογεί τη σχέση που είχαν η Πηνελόπη και ο Μελέτης, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας μένει άναυδος. Τον πλησιάζει και τον ρωτάει αν όλα αυτά ισχύουν.

Οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες. Ο Μελέτης, δείχνει δυναμισμό και θάρρος απέναντί του. Τού επισημαίνει πως δε θα παντρευόταν την κόρη του, εάν δεν ήταν σίγουρος για τα συναισθήματά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Απόψε ο δολοφόνος αποκαλύπτεται

Ο Ακύλας δείχνει να τον πιστεύει και η συζήτηση τελειώνει εκεί. Η στιγμή κορυφώνεται, όταν ο Μελέτης συναντάει τυχαία την Πηνελόπη στο νεκροταφείο, με τον καυγά να ξεκινάει. Σύμφωνα με το TiVi, την κοιτάζει στα μάτια, μη μπορώντας να την αναγνωρίσει πια.

Την κατηγορεί για όσα είπε στην Κορίνα, χαρακτηρίζοντάς τη ως “γυναικούλα”. Φυσικά, η Πηνελόπη του απαντάει αναλόγως, βάζοντάς τον στη θέση του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *