Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος λυγίζει μπροστά στην Αμαλία

 

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος λυγίζει μπροστά στην Αμαλία

 

Χάρη στην Αμαλία όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», ο Σίμος θα πουλήσει την επιχείρηση στον Ντίνο.Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος λυγίζει μπροστά στην Αμαλία

Ο Σίμος αρνείται την πρόταση του Ντίνου

Ο Ντίνος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τη στιγμή που η Μιράντα αποφάσισε να απομακρυνθεί από αυτόν, αφού έμαθε ότι η Αμαλία είναι κόρη της.

Μάλιστα αγνοώντας τον λόγο ο Ντίνος απαιτεί από τη Μιράντα να του εξηγήσει την αιτία του χωρισμού τους και εκείνη για να το πάρει απόφαση και να την αφήσει ήσυχη του λέει ότι ξαναγύρισε στον Φώτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το παιδί της Αργυρώς είναι δικό σου

Ο Ντίνος όμως δεν την πιστεύει και μάλιστα όταν κάποια στιγμή πηγαίνει τους Μπουραντάδες και τη βρίσκει εκεί δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί μπορεί να έχει πάει και την ρωτά τι συμβαίνει αλλά εκείνη αποφεύγει να του απαντήσει.

Εντωμεταξύ ο Ντίνος απογοητευμένος από τα προσωπικά του αποφασίζει να δώσει προτεραιότητα στη δουλειά του και έτσι ζητά στον Σίμο να μιλήσουν έχοντας σκοπό να επιστρέψει όλος ο Παράδεισος στα χέρια του και μάλιστα του λέει ότι μόλις έχει στα χέρια του όλο το ποσό θα του κάνει και επίσημα την πρόταση για να αγοράσει το ποσοστό του, αλλά ο Σίμος δεν είναι θετικός σε αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Αρετής στη σειρά

Όπως θα δούμε αργότερα ο Ντίνος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», τα βάζει με την Αμαλία, πιστεύοντας ότι εκείνη κινεί τα νήματα για να στραφούν όλοι εναντίον του.

Η αλήθεια όμως είναι σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV ότι η Αμαλία ζητά από τον Σίμο να πουλήσει στον Ντίνο το μερίδιο του λέγοντας του ότι είναι αυτός που οραματίστηκε και ξεκίνησε από το μηδέν τον Παράδεισο.

Τα λόγια της αγαπημένης του λυγίζουν τον Σίμο και για χάρη της ενημερώνει τον Ντίνο ο οποίος ξαφνιάζεται, ότι όταν συγκεντρώσει τα χρήματα θα του πουλήσει τα ποσοστά του…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *