Η Μάγισσα: Ο Αντρέι και ο Μπακού μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει

 

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι και ο Μπακού μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς ο Αντρέι και ο Μπακού μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει.

 

Το νέο σχέδιο του Τζανή

Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά τη διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ σχετικά με την αρχηγία της οικογένειας!Η Μάγισσα: Ο Αντρέι και ο Μπακού μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει

Την ίδια ώρα, ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες καινούριες φουρτούνες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φούρναρης της αλλάζει για πάντα τη ζωή

Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο. Θέλει να απαλλαγεί από εκείνη και κυρίως να προκαλέσει κακό στον αδελφό του!

Την ίδια ώρα, τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια. Η συμπεριφορά του απέναντί της και το κακό που της έχει προκαλέσει την έχουν κάνει να αναθεωρεί για τη σχέση τους.

 

Ο Αντρέι μπροστά σε μια αποκάλυψη

Ο Αντρέι με τον Μπακού, σύμφωνα με το περιοδικό TV Σήριαλ, έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει, την ίδια ώρα που η έκρηξη μιας αποθήκης με μπαρούτι θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Τι σκοπεύεις να κάνεις με τη Βασιλική;»

Κι αυτό γιατί οι Τριβολαίοι καταφέρνουν να μπουν στον πύργο των Λασκαραίων και να απάγουν την έγκυο Θεοφανώ.

Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξή τους θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *