Η Γη της Ελιάς: Μετανιωμένος ζητάει συγνώμη

 

Η Γη της Ελιάς: Μετανιωμένος ζητάει συγνώμη

Η Γη της Ελιάς: Μετανιωμένος ζητάει συγνώμη

 

Ο Δημοσθένης αναλογιζόμενος τι έχει κάνει θα ζητήσει συγνώμη από την Ασπασία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ενώ θα προσπαθήσει να την πλησιάσει ξανά.

Ο Δημοσθένης ζητά τη βοήθεια της Ειρήνης

Η Ασπασία αν και είναι μια γυναίκα που πάντα βάζει την οικογένεια της πάνω απ’όλα, υπομένοντας την άσχημη συμπεριφορά του Δημοσθένη απέναντί της πολλές φορές στη διάρκεια του γάμου της, όταν μαθαίνει ότι εκείνος έχει ερωμένη η οποία περιμένει το παιδί τους σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της τής φέρθηκε τόσο σκάρτα.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς: η Ιουλία έγγυος αλλά η χαρά θα είναι εφιάλτης!

Μάλιστα όταν εκείνος της φανερώνει το σχέδιο του , η Ασπασία του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει το παιδί του και φεύγει από το σπίτι , ενώ πηγαίνει και στον Λυκούργο ζητώντας του να αναλάβει το διαζύγιο.

Ο Δημοσθένης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», συνειδητοποιεί ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και μετανιωμένος της ζητάει συγνώμη και την παρακαλεί να επιστρέψει στο σπίτι για να φτιάξουν και πάλι την οικογένεια τους.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Θα μάθει ποτέ ότι ο Δημοσθένης κρύβεται πίσω από όλα;

Η Ασπασία όμως είναι ανένδοτη και επιμένει να θέλει διαζύγιο.

Όπως θα δούμε ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να της αλλάξει γνώμη και έτσι βάζει και την Ειρήνη να την πιέσει να γυρίσει. Οι προσπάθειες του όμως πέφτουν στο κενό, καθώς η καρδιά της Ασπασίας έχει ραγίσει.

Εντωμεταξύ η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να μην τα ξαναφτιάξει με τον Παρασκευά που την κορόιδευε έχοντας παράλληλη σχέση με τη Θοδώρα και την συμβουλεύει να μην πιστεύει τους όρκους του…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *