Η Μάγισσα: Τον διώχνουν από τον Πύργο

 

Η Μάγισσα: Τον διώχνουν από τον Πύργο

Η Μάγισσα: Τον διώχνουν από τον Πύργο

Ανατρεπτική θα είναι η συνέχεια της σειράς του ANT1 «Η Μάγισσα», καθώς η Κερασίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον Τζανή και τα τινάζει όλα στον αέρα.

Ο Τζανής εξορίζεται για να αποφύγουν τα χειρότερα

Ο Τζανής μετά από εντολή της μητέρας του για να εξαφανίσουν τη Θεοφανώ πετυχαίνει το σχέδιο του και έτσι εκείνη πέφτει στα χέρια της θρησκόληπτης οικογένειας των Τριβολαίων.

Εντωμεταξύ όταν μαθαίνεται η αρπαγή της ο Αντρέι και ο Μάρκος αγωνιούν για τη ζωή της και κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα καταρρέει στη φυλακή – Ο Μάνος σε σοκ

Παράλληλα σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Κερασίνα δεν περιμένει να της επιβεβαιώσει η Ρηνιώ αν ο Τζανής και η Μεταξία έχουν ιδιαίτερη σχέση. Έτσι αναλαμβάνει η ίδια δράση και αρχίζει να τους παρακολουθεί.

Αν και πολλοί τους έχουν επισημάνει ότι δεν θα πρέπει να συνεχίσουν αυτήν την ανάρμοστη σχέση, ο Τζανής και η Μεταξία συναντιούνται ξανά καθώς δεν μπορούν να συγκρατήσουν το πάθος που νιώθει ο ένας για τον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ σκοτώνει τον Τζανέτο και ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια

Αυτή τη φορά όμως η Κερασίνα η οποία δεν είναι από αυτές που αφήνουν στη μοίρα τους κάποια πράγματα, είναι εκεί και τους βλέπει με τα ίδια της τα μάτια.

Έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και όπως θα δούμε στη «Μάγισσα» στον πύργο των Λασκαραίων ξεσπά μια μεγάλη έκρηξη από την οποία ούτε η Δαμιανή δεν μπορεί να σώσει τον Τζανή.

Οπότε ο μοναδικός τρόπος να αποφύγουν τα χειρότερα είναι να φύγει ο Τζανής από τον πύργο…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *