Η Μάγισσα: Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί- Η Μεταξία σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της

 

Η Μάγισσα: Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί- Η Μεταξία σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές -Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί- Η Μεταξία σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της

 

Βλέποντας πως δεν μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους ελεύθεροι, ο Μάρκος με τη Θεοφανώ αποφασίζουν να το σκάσουν μακριά από όλους και να ζήσουν κανονικά σαν οικογένεια με τον ερχομό του μωρού τους.

Σε μία πράξη απόλυτης απελπισίας αποφασίζουν να προβούν η Θεοφανώ και ο Μάρκος οι οποίοι περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με το TV24, μην μπορώντας να αποδεχτούν την μοίρα που τους θέλει να ζήσουν μια ζωή μακριά ο ένας από τον άλλον και μέσα στην απόλυτη δυστυχία αποφασίζουν να τα θυσιάσουν όλα με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή και να το σκάσουν μακριά από όλους και από όλα.

Η Θεοφανώ περιμένει το παιδί του Μάρκου και νόμιμο κληρονόμο της οικογένειας και το μυστικό της εγκυμοσύνης γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο.

Ωστόσο όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Η Μεταξία πετάει σπίθες από τα μάτια της γνωρίζοντας πως η υπηρέτρια τους συναντιέται με τον άντρα της και οι υποψίες ότι ίσως εκείνος είναι ο πατέρας την κάνουν να μισεί ακόμα περισσότερο τη Θεοφανώ.

Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί. Δεν πρόκειται να κάνει αυτή τον διάδοχο του άντρα μου” μονολογεί και σχεδιάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματα της. Από την άλλη ο Μάρκος και η Αναστασία είναι οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού της Θεοφανώς.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Έξαλλος ο Ακύλας: «Βγάλε τον γιο μου έξω Ελένη!»

Τρέμω να μην συμβεί κάτι κακό έτσι και το μάθει ο πατέρας” λέει στην μητέρα του και εκείνη τον προτρέπει “ξέχνα ό,τι έγινε και κοίτα τη γυναίκα σου, αυτό είναι το σωστό γιε μου. ” αλλά η απόφαση που παίρνει η τελευταία για να γλιτώσει την κατακραυγή φέρνει στα όρια της απελπισίας τον Μάρκο.

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο αποφάσισαν να παντρευτούν προκειμένου εκείνος να βοηθήσει την καλύτερη του φίλη στις δύσκολες ώρες που περνάει. Αλλά αυτή η απόφαση φέρνει τον Μάρκο στα όρια του. “Ο γάμος αυτός δεν θα γίνει, ξέχνα το. Δεν θα επιτρέψω να παντρευτείς κάποιον άλλον” της ξεκαθαρίζει αλλά εκείνη επιμένει.

Μάρκο ξέρουμε και οι δύο πως δεν έχουμε μέλλον. Θα γίνει μεγάλο κακό αν μαθευτεί πως κουβαλάω το παιδί σου. Ξέχνα όσα έγιναν και ξέχνα κι εμένα και ο καθένας να κοιτάξει τη ζωή του” του λέει.

Όμως εκείνος δεν εγκαταλείπει τόσο εύκολα τα όπλα και της προτείνει “θα το σκάσουμε μαζί. Θα εξαφανιστούμε από τη Μάνη, θα πάμε να ζήσουμε μακριά και κανείς δεν θα μπορέσει να μας βρει” της λέει κι εκείνη αναρωτιέται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη δέχεται πρόταση βόμβα από…

Έχεις τρελαθεί; Τί είναι αυτά που λες; Πώς θα το κάνουμε αυτό;” εκείνος απαντάει “άφησε τα όλα πάνω μου θα τα κανονίσω εγώ. Από σένα θέλω να είσαι προσεκτική και να μην καταλάβει κανείς τίποτα“. Και μαζί ξεκινούν όλες τις προετοιμασίες για να το σκάσουν προσπαθώντας να μην δώσουν στόχο σε κανέναν.

Στο μεταξύ όσο συμβαίνουν αυτά η σχέση της Θεοφανώς με την Αγαθή φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μία απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νεύρα της Θεοφανώς. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη και αναγκάζεται να ομολογήσει το χάρισμα της στο ιερατείο.

Τα πράγματα πλέον για την κοπέλα θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως περίπλοκα καθώς την θεωρούν μάγισσα και την κλειδώνουν σε μπουντρούμι φοβούμενοι μην προκαλέσει μεγάλο κακό με τις αποκαλύψεις της.

Όταν φτάνει η μεγάλη μέρα της φυγής του Μάρκου και της Θεοφανώς εκείνος ψάχνει απεγνωσμένα να την βρει. Το ίδιο βράδυ η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της και όλα αλλάζουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *