Η Μάγισσα: Η Κυπριανή βάζει να σκοτώσουν την Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή βάζει να σκοτώσουν την ΘεοφανώΑγνοούσε τόσα χρόνια πως το νόθο παιδί του άντρα της ζούσε και όταν η Κυπριανή ανακαλύψει πως η Θεοφανώ είναι αυτό το παιδί, θα κινήσει γη και ουρανό για να τη σκοτώσει! Το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα και το μοιράζεται μαζί μας!

Πολλοί οι εχθροί που μαζεύτηκαν γύρω από τη Θεοφανώ, με αποτέλεσμα η κοπέλα να ζει φοβισμένη και κατατρεγμένη χωρίς να μπορεί να εμπιστευτεί πια κανέναν άνθρωπο. Ο καθένας που την κυνηγάει έχει τους λόγους του -όπως πιστεύει- για να της κάνει κακό.

Η Μεταξία γιατί τη θεωρεί ένοχη ότι σκότωσε τον νεογέννητο γιο της και επειδή κοιμάται με τον άντρα της, η Δαμιανή γιατί φοβάται πως το χάρισμά της θα αποκαλύψει πως αυτή είναι η αληθινή φόνισσα του βρέφους, ο Τζανής γιατί θέλει να κάνει κακό στον Μάρκο, οι Τριβολαίοι γιατί τη θεωρούν δαιμονισμένη και στη λίστα με τους εχθρούς της νεαρής κοπέλας έρχεται να προστεθεί και η Κυπριανή, η οποία μαθαίνει πως η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του άντρα της! Κι αυτό είναι αρκετό για να τη θέλει νεκρή πάση θυσία!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο ανιψιός του Λυκούργου

Αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι πως η Κυπριανή είχε βάλει τον τωρινό άντρα της, τον Αντώνη Σκλαβούνο, να ψάξει και να βρει την Αναχίτ, τη μητέρα της Θεοφανώς. Αυτό που ακόμα ο κόσμος δεν ξέρει, αλλά εμείς στο TV24 σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, είναι πως η Αναχίτ είχε παράνομο δεσμό με τον νεκρό άντρα της Κυπριανής και πατέρα του Σπήλιου.

Από αυτόν τον παράνομο έρωτα προέκυψε η εγκυμοσύνη και η γέννηση της Θεοφανώς. Το τελευταίο βέβαια είναι κάτι που η ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων δεν γνωρίζει. Αυτό που εκείνη ξέρει είναι πως ο άντρας της την απατούσε με μια «μάγισσα» και πως αυτή η γυναίκα ήταν έγκυος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τους πιάνει μέσα στο γυμναστήριο

Η Κυπριανή τρελάθηκε από τη ζήλια της και κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να τιμωρήσει τόσο εκείνη όσο και το μωρό. Στα νέα επεισόδια της χρονιάς θα δούμε σε flashback πώς τελικά η Κυπριανή κατάφερε όχι μόνο να εντοπίσει την Αναχίτ, αλλά και να τη δολοφονήσει καίγοντάς τη στην πυρά! Όσο για την τύχη του βρέφους; Δεν έχει ιδέα τι απέγινε μέχρι που ανακαλύπτει πως το νόθο παιδί του άντρα της είναι το δουλικό των Λασκαραίων και σύγκρια του Μάρκου.

Φυσικά, είναι και αδελφή του Σπήλιου! Η ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων θα τρελαθεί όταν μάθει την ύπαρξη της Θεοφανώς και θα βάλει τους δικούς της ανθρώπους να τη βρουν και να τη σκοτώσουν! Στο μεταξύ, η Θεοφανώ έχει εξαφανιστεί από τον πύργο των Λασκαραίων, με τη βοήθεια του Αντρέι, αφού η ζωή της διατρέχει άμεσο κίνδυνο και ο Μάρκος είναι πια ανίκανος να την προστατεύσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *