Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριάΗ Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά και ο πανικός σκορπίζεται στο σπίτι των Σταματάκηδων, στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο Αστέρης αρχίζει να μαζεύει τις βαλίτσες του για το Μόναχο. Είναι αποφασισμένος να μετακομίσει στο εξωτερικό, αφήνοντας τα πάντα πίσω του. Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

ΣΑΣΜΟΣ

Οι μέρες περνούν και η Καλλιόπη βουλιάζει στο κενό. Δε μπορεί να δεχτεί πως ο μικρός της γιος θα φύγει από κοντά της. Ο Αστέρης δείχνει εξοργισμένος από τις προσπάθειές της να τον κρατήσει κοντά της. Η Καλλιόπη, όμως, δεν αστειεύεται.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται και ο Ζαμάφτας πεθαίνει

Μία μέρα, αισθάνεται μία μικρή αδιαθεσία. Ξάφνου, πέφτει στο πάτωμα και όλοι τρέχουν να δουν αν είναι καλά. Η Καλλιόπη δυσκολεύεται να συνέλθει κι έτσι ο Μαθιός φωνάζει γιατρό στο σπίτι.

Ο Αστέρης φοβάται πως η Καλλιόπη αρρωσταίνει στην ιδέα του αποχωρισμού τους, στη σειρά Σασμός. Ο γιατρός καταφθάνει στο σπίτι και ενημερώνει τους συγγενείς πως η Καλλιόπη είναι καλά, απλώς είναι λίγο συγχυσμένη.

Αυτή η είδηση ανακουφίζει τον Αστέρη, ο οποίος επιμένει στο να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην Γερμανία. Η Καλλιόπη, όμως, πράγματι αρρωσταίνει πολύ βαριά και κανείς δε το αντιλαμβάνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξεκόβει από τον Στάθη

πηγή

Σασμός: Η Στέλλα μεθάει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης εξαπατά οικονομικά τη Μυρτάλη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ καταρρέει στο αεροδρόμιο – Ο Αστέρης φεύγει για Γερμανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *