Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης αθωώνεται

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης αθωώνεται

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πάρης αθωώνεται.

 

Ο Ντίνος κάνει Χριστούγεννα μόνος και απαρηγόρητος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών.

Την επομένη τον βλέπουν να βγαίνει από το μαγαζί η Ζηνοβία, ο Βλησσάρης και οι υπόλοιποι από το ζαχαροπλαστείο

Η Ζηνοβία τον καλεί να μείνει μαζί τους όμως αυτός αρνείται και πηγαίνει στον Φώτη, οπού βρίσκει εκεί τη Νικολέτα και μαθαίνει ότι ο Φώτης θα της δώσει το νεφρό του.

Παράλληλα, ο τελευταίος του λέει κάτι που τον αποτελειώνει. Του λέει ότι η Μιράντα τον άφησε γιατί αγαπάει εκείνον ο οποίος αποφάσισε να θυσιαστεί και να δώσει το νεφρό του κάτι που ο Ντίνος δε θα έκανε ποτέ!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Της περνάνε σκέψεις να αυτοκτονήσει

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος φτάνει με την εφημερίδα και ενημερώνει την Αμαλία. Της λέει ότι ο Πάρης συνελήφθη για βιασμό και την πιέζει να καταθέσει και εκείνη.

Λίγο αργότερα ο Σίμος πηγαίνει και ενημερώνει τη Βικτώρια και τη Δωροθέα. Φυσικά, η Βικτώρια, υποψιασμένη για τα πάντα, τον ρωτάει διακριτικά αν έχει βάλει και εκείνος το χεράκι του και ο Σίμος το παραδέχεται!

Στο μεταξύ, ο Πάρης έχει πάει να κάνει εξετάσεις όπως τους συμβούλεψε και ο γιατρός.Τα αποτελέσματα βγαίνουν και όλα δείχνουν ότι ο Πάρης δεν ήταν σε φυσιολογική κατάσταση όταν βρέθηκε με τη Νέλλυ.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Βικτώρια σημαδεύει με όπλο τον Ντίνο

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε ουσία στο σώμα του. Η Όλγα μονολογεί ότι το ήξερε ότι το παιδί της δεν ήταν καλά και τρέχει ενθουσιασμένη να το ανακοινώσει στη Γεωργία.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης, μετανιωμένος για όσα έχει κάνει και κυρίως για όσα έχει υποστεί και συνεχίζει να περνάει ο γιο τους, γράφει ένα γράμμα στον Πάρη.

Σ’ αυτό το γράμμα του ζητά συγγνώμη για τη στάση του ως πατέρας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ στο μυαλό του έχει το πως θα μπορέσει να επανορθώσει και να δώσει πίσω στον Πάρη ό,τι του ανήκει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *