Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο πραγματικός εφιάλτης ξεκινά

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο πραγματικός εφιάλτης ξεκινά

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο πραγματικός εφιάλτης ξεκινά.

 

Ο Γιωργίκης, αφού συνέρχεται από το αρχικό σοκ, ανακοινώνει τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας στην οικογένεια. Ολοι δείχνουν χαρούμενοι αλλά όχι και η Χάδω που την κοιτάζει με μισό μάτι.

Δεν έχει άλλωστε ξεχάσει τη λιποθυμία της κοπέλας στον γάμο και δεν αργεί να κάνει τον συνειρμό. Της μπαίνει η ιδέα ότι η Ιουλία ήταν έγκυος πριν παντρευτεί και δεν της φεύγει εύκολα.

Οταν μένει μόνη με τον αδελφό της, τον ρωτάει: «Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου το παιδί ή θα σου φορτώσει κι αυτή κανένα μούλικο όπως έκανε και η Ευγενία;». Εκείνος αρχίζει να της φωνάζει: «Τι είναι αυτά που λες; Την Ιουλία πρώτος εγώ την άγγιξα».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγνωστος άντρας ορμά σε Δήμητρα και Αλκμήνη

Όμως στη συνέχεια αρχίζει να γίνεται επιθετικός, να έχει ξεσπάσματα και να μιλάει άσχημα. Η Ιουλία αρχίζει να τρομάζει με αυτή την αλλαγή και φοβάται ότι τελικά έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της να μπει νύφη σε αυτό το σπίτι.

Ο καιρός περνάει κι εκείνη ζει απομονωμένη στο κτήμα, και η μεγάλη ζωή που της είχε υποσχεθεί ο άντρας της είναι ένα ψέμα. Η Ιουλία αρχίζει σιγά-σιγά να μαραζώνει.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Το μοναδικό πρόσωπο που στηρίζει την σχέση Στρατή και Ραζάν

Η μόνη της παρηγοριά είναι το μωρό τού Γρηγόρη που έχει στα σπλάχνα της. Όταν όμως θα γεννήσει, τότε θα αρχίσει για εκείνη ο πραγματικός εφιάλτης.

«Καλά, μας τα είπαν κι άλλες αυτά», είναι η απάντηση της Χάδως. Πλέον η αμφιβολία φωλιάζει για τα καλά στον Προβιό. Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να αποφεύγει την Ιουλία και την απομονώνει σε ένα δωμάτιο με τη δικαιολογία ότι θέλει να την αφήσει στην ησυχία της μέχρι να γεννήσει.

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *