Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του…

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του…

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του…

 

Ο Ιάσονας αναγκάζεται να παραδεχτεί την κατάστασή του και να δεχτεί όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», την πρόταση του Στέφανου.

 

Ο Ιάσονας βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση καθώς έχει καταστραφεί οικονομικά και ο φόβος του μην χάσει το Κιάρι είναι πολύ μεγάλος.

Έτσι αναγκάζεται να παραδεχτεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, να αφήσει πίσω τον εγωισμό του και να είναι ειλικρινής με τον Στέφανο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή Μαθαίνει Την Αλήθεια Για Την Ιουλία

«Όπως ξέρεις έχω έρθει σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση» παραδέχεται και συνεχίζει «Δεν είναι εύκολο αυτό που θα πω, αλλά αυτή τη στιγμή η μόνη διέξοδος που έχω είναι να δεχθώ τη βοήθεια που μου πρόσφερες».

Όμως πλέον ο Στέφανος δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να βοηθήσει τον Ιάσονα όπως θα δούμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», καθώς υπάρχουν άλλα πράγματα που προέχουν, όπως να πληρώσει τους εκβιαστές της Μαργέτας. Αλλά αυτό δεν μπορεί να του το πει.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 124 , 125 ,126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131

Παράλληλα, οι προσπάθειες της Μαργέτας να μαζέψει τις λίρες που ζητάει η Χαριτίνη, στέφονται με επιτυχία, ενώ την ίδια ώρα μια νέα απειλή εμφανίζεται και εκείνη καλείται να τη αντιμετωπίσει.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Νότα και η Ευγενία δρομολογούν νέο σχέδιο, ενώ ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα είναι ευτυχισμένοι που επιτέλους τα κατάφεραν και θα ζήσουν πλέον μαζί για πάντα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *