Η Μάγισσα: Νέα συμφωνία μεταξύ Γερακάρηδων και Λασκαραίων

 

Η Μάγισσα: Νέα συμφωνία μεταξύ Γερακάρηδων και Λασκαραίων

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε μια νέα συμφωνία μεταξύ Γερακάρηδων και Λασκαραίων.Η Μάγισσα: Νέα συμφωνία μεταξύ Γερακάρηδων και Λασκαραίων

 

Συγκλονίζει η συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», καθώς τόσο ο Σπήλιος όσο και ο Μιχαήλ φέρνουν στο μυαλό τους αναμνήσεις από το παρελθόν, χωρίς όμως να μπορούν να αναφερθούν σε αυτές.

Ο Σπήλιος βασανίζεται από μια σκληρή σκηνή που βίωσε παλαιότερα και αυτή συνδέεται με τη μητέρα της Θεοφανώς, την Αναχίτ, την οποία παρακολούθησε να καίγεται μπροστά στα μάτια του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Να βράσω τα παντελόνια που φοράς»

Μέσα από τις σκέψεις που τριγυρνούν στο μυαλό του, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είχε οργανωθεί από την Κυπριανή και τον πατέρα του Μιχαήλ.

Αλλά και ο Μιχαήλ όπως θα δούμε στη «Μάγισσα», ξαναζώντας τις δικές του αναμνήσεις από το κάψιμο της Αναχίτ, θα θυμηθεί τη συμφωνία που είχαν Γερακάρηδες και Λασκαραίοι να την κάψουν και ποτέ ξανά να μην αναφερθούν σε αυτό το γεγονός.

Εντωμεταξύ ο Αντρέι βρίσκεται στο πλευρό της Θεοφανώς και αρχίζει να τρέφει αισθήματα για εκείνη, κάτι που την κάνει να νιώθει προστατευμένη κοντά του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Spoilers για το Β κύκλο της σειράς

Αλλά όπως θα δούμε στη συνέχεια, οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με το αμοιβαία αισθήματά τους να κορυφώνονται και να περνούν μαζί στιγμές πάθους…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *