Η Μάγισσα: Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του Αντρέι

 

Η Μάγισσα: Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του Αντρέι

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του Αντρέι.Η Μάγισσα: Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του Αντρέι

 

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, μιας και ο Αντρέι θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και θα γίνει πιο σκληρός από ποτέ, προκειμένου να σώσει την Θεοφανώ.

Συγκεκριμένα δεν θα διστάσει να εκβιάζει τον Τζανή, καθώς γνωρίζει πως εκείνος βρίσκεται πίσω από την ξαφνική εξαφάνιση της Θεοφανώς.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος επεισόδια 87-88: απρόσμενη συμμαχία Γαλανού και Δημήτρη

«Πες μου που είναι η Θεοφανώ και δεν θα μάθει κανείς ότι εσύ την έδιωξες» του λέει και ο Τζανής του απαντά ειρωνικά:

«Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις Ρώσε και ποιος σου είπε ότι εγώ ξέρω που είναι η δούλα». «Σου υπενθυμίζω ότι ο αδερφός σου ήταν ξεκάθαρος στο τι θα κάνει σε αυτόν που εξαφάνισε τη Θεοφανώ.

Τι θα έλεγες να μάθει και για την κρυφή σχέση του αδερφού του με την γυναίκα του;» τον εκβιάζει και ο Τζανής αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σπάνε τα νερά της Βασιλικής – Σε σοκ η Χάιδω

Ο Αντρέι αμέσως μετά λοιπόν πηγαίνει εκεί που του υπέδειξε ο Τζανής ότι είναι η Θεοφανώ και την σώζει, πηγαίνοντάς την πίσω στον πύργο και από τότε θα αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *