Παράδεισος Κυριών: Ο κόσμος της Γεωργίας γκρεμίζεται

 

Παράδεισος Κυριών: Ο κόσμος της Γεωργίας γκρεμίζεται

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», καθώς η Γεωργία βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες της να βγαίνουν αληθινοί.Παράδεισος Κυριών: Ο κόσμος της Γεωργίας γκρεμίζεται

Υποψιάζεται ότι ο «κακός» του εαυτός βγήκε ξανά στην επιφάνεια

Ο Σίμος καταφέρνει να παγιδεύσει τον Πάρη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό. Έτσι ο δεύτερος βλέπει ξαφνικά να καταρρέουν όλα και να διαλύεται η ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Αν και ο Πάρης δεν θυμάται αρκετά πράγματα από τη συνάντησή του με τη Νέλλυ, που υποδύεται την αγοράστρια του σπιτιού, λόγω του παρελθόντος του με την Αμαλία, αρχίζει να πιστεύει ότι ίσως οι κατηγορίες να ευσταθούν και μπορεί να βίασε τη Νέλλυ παρόλο που δεν θυμάται κάτι.

 

Έτσι ο Πάρης που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζητά να δει τη Γεωργία και της λέει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τι έγινε στη συνάντησή του με την αγοράστρια του σπιτιού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποκτά πολλά χρήματα

Φοβούμενος ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος και να καταστρέψει τη ζωή της γυναίκας του, παρακαλεί όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» τη Γεωργία να φύγει μακριά του.

Εκείνη συγκλονισμένη δέχεται αυτό που της ζητά αλλά ο κόσμος της γκρεμίζεται…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *