Η Μάγισσα: Μετά το βρέφος, σχεδιάζει να σκοτώσει και την…

 

Η Μάγισσα: Μετά το βρέφος, σχεδιάζει να σκοτώσει και την…

Η Δαμιανή όπως έχει αποκαλυφθεί είναι μια πολύ πονηρή αλλά και έξυπνη γυναίκα και είναι αυτή που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του βρέφους της Μεταξίας στην Μάγισσα. Είναι έτοιμη λοιπόν για το επόμενο σατανικό της σχέδιο.Η Μάγισσα: Μετά το βρέφος, σχεδιάζει να σκοτώσει και την…

Αρχικά, το χάρισμα που έχει η Θεοφανώ αποκαλύπτεται και οι μισοί την φοβούνται κι άλλοι την θεωρούν απατεώνισσα και θέλουν να την σκοτώσουν.

Ένας από αυτούς λοιπόν που θέλει να την πετάξουν έξω από τον πύργο είναι ο Τζανής. Ο ίδιος ξέρει πως από στιγμή σε στιγμή η Θεοφανώ θα δει σε όραμα πως η Δαμιανή βρίσκεται πίσω από τον φόνο του βρέφους και τότε θα έρθει η μεγάλη καταστροφή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127

Φυσικά, και η ίδια η Δαμιανή φοβάται πως θα αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό της και έτσι αρχίζει και τελικά βάζει λόγια στον Τζανή και τον πείθει, όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, να απαγάγει την Θεοφανώ και να την παραδώσει στο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από τον πύργο τους, όπως θα δούμε στη συνέχεια της Μάγισσας.

Ανάμεσά τους και οι πιο σκληνοπυρηνικοί Τριβολαίοι, μια θρησκόληπτη οικογένεια, που δεν δέχεται καμία παρέκκλιση από την αυστηρή χριστιανική πίστη και θέλουν να σκοτώσουν την Θεοφανώ.

Έτσι, ο Τζανής έρχεται σε συμφωνία με αυτούς και θέτει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο μιας και ξέρει πως αν εξαφανίσει την εγκυμονούσα σύγκρια του αδερφού του, θα πλήξει τον Μάρκο και θα τον εκδικηθεί για τα πρωτεία που του έχει δώσει ο πατέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Με δυο δολοφονίες και μια σύλληψη κλείνει ο πρώτος κύκλος

Με την βοήθεια της Δαμιανής, ο Τζανής απάγει την Θεοφανώ στη Μάγισσα για να την παραδώσει στους Τριβολαίους, όμως ενώ είχε σχεδιάσει να την βγάλει από τη μυστική πόρτα του πύργου, αυτή έχει ασφαλιστεί, ωστόσο ο Τζανής την βγάζει τελικά έξω από τον πύργο και τη κρύβει στο Πόρτο Κάγιο.

Εκεί, κανείς δε μπορεί να τη βρει και να τη σώσει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *