Η Μάγισσα: Με άρωμα φόνου τα πρώτα επεισόδια του νέου έτους

 

Η Μάγισσα: Με άρωμα φόνου τα πρώτα επεισόδια του νέου έτους

 

Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας καθώς μετά τις γιορτές θα μυρίσει αίμα στη σειρά και ένας φόνος θα αποκαλυφθεί.Η Μάγισσα: Με άρωμα φόνου τα πρώτα επεισόδια του νέου έτους

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το daddy-cool.gr και το TV24, από τα πρώτα επεισόδια της Μάγισσας το 2024, θα πληροφορηθούμε ότι η Γερακάρισσα Κυπριανή σκότωσε την Αναχίτ, την μητέρα της Θεοφανώς, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια της.

Επίσης, θα δούμε ότι η Θεοφανώ είναι ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη αλλά δεν το ξέρει κανείς από τους δύο.

Διαβάστε Επίσης  ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 -3

Ο Μισέλ σ’ ένα από τα σεντούκια του πατέρα τού Σπήλιου, είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια ότι είχε βρει κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους, σαν αυτά που είχε η Αναχίτ και χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της.

 

Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισσα του ζήτησε.

Στα νέα επεισόδια της χρονιάς θα δούμε σε flashback πως η Κυπριανή τελικά κατάφερε και εντόπισε την Αναχίτ και το όραμα της Θεοφανώς, που είδε τη μάνα της να καίγεται, τελικά ήταν αληθινό.

Διαβάστε Επίσης  H Μάγισσα: H Θεοφανώ βρίσκει τη Φόνισσα

Η ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων είχε ανακαλύψει πως η Αναχίτ ήταν ερωμένη του άντρα της και μάλιστα κουβαλούσε στα σπλάχνα της το νόθο παιδί του. Η Κυπριανή τρελάθηκε από τη ζήλια της και κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να τιμωρήσει τόσο εκείνη όσο και το μωρό.

Τελικά κατάφερε να βρει μόνο την Αναχίτ, την οποία και έκαψε ζωντανή!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *