Η Μάγισσα: Νύχτα πάθους για Αντρέι και Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Νύχτα πάθους για Αντρέι και Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε μια νύχτα πάθους για τον Αντρέι και την Θεοφανώ.

 

Από την αρχή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του ο Αντρέι για τη Θεοφανώ, καθώς εκτός από τις έρευνες που έκανε για τη δολοφονία του βρέφους, στη συνέχεια είδε πως η κοπέλα ουδεμία σχέση έχει με το τραγικό αυτό περιστατικό, αλλά και πως έχει καλή καρδιά.

Μάλιστα οι δυο τους έχουν έρθει σε μυστική συμφωνία ο ένας να βοηθάει τον άλλον στο θέμα αυτό και ειδικά μετά την αποκάλυψη του χαρίσματος της κοπέλας. Όλα αυτά όμως, σύντομα θα αλλάξουν και η τρυφερή φιλία ανάμεσά τους θα εξελιχθεί σ’ έναν μεγάλο έρωτα.

Για τον Αντρέι θα είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει την καρδιά του σε κάποια άλλη γυναίκα μετά τον θάνατο της δικής του. Μάλιστα σε πρόσφατο επεισόδιο είδαμε πως η Θεοφανώ σε όραμά της του είπε:

«Η γυναίκα σου δεν πέθανε εξαιτίας σου! Την είδα, την είχες αγκαλιά σου στα αίματα! Δεν είσαι εσύ ο λόγος, σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Οργή Και Αγωνία Κυριεύουν Τον Λυκούργο

Η αντίδρασή του ήταν να απομακρυνθεί από κοντά της, κάτι που ενόχλησε την ίδια, αλλά στη συνέχεια ο Αντρέι προσπάθησε να το διορθώσει ζητώντας της συγγνώμη και αφήνοντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια στο δωμάτιό της.

Όμως η Θεοφανώ ποτέ δεν τα έλαβε όλα αυτά καθώς ο Μάρκος φρόντισε να τα πετάξει!

Η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς έχει φέρει τα πάνω-κάτω και εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και μετά την αποκάλυψη για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Από την άλλη, η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντί της αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο πιεστική γι’ αυτήν και φυσικά αντιδρά, ενώ βλέπει πως τελικά εκείνος δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστεί τα συναισθήματά του για εκείνη και πως απλά θα την εκμεταλλεύεται και θα ζήσει έναν παράνομο έρωτα, όπως ο Μιχαήλ με την Αναστασία.

«Δεν θέλω να ζήσω τη ζωή της Αναστασίας», του ξεκαθαρίζει, με αποτέλεσμα η σχέση της με τον Μάρκο να βρεθεί σε αδιέξοδο. Κι εκεί που η Θεοφανώ νιώθει απελπισία, έρχεται ο Αντρέι και τη βγάζει από το μαύρο σκοτάδι. Ο Αντρέι, που έχει αρχίσει να αποκτά συναισθήματα για την κοπέλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

Παράλληλα, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και ο ένας ανοίγει την καρδιά του στον άλλον και μιλάνε για το δύσκολο παρελθόν που είχαν. Η Θεοφανώ αρχίζει κι εκείνη να νιώθει ασφαλής κοντά του και ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Σύντομα θα τον δει και εκείνη με άλλο μάτι και εντελώς απρόσμενα θα γεννηθεί ο έρωτάς τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι δυο τους θα καταλήξουν να κοιμηθούν μαζί!

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει πολλές ανατροπές καθώς ο Μάρκος θα τρελαθεί από τη ζήλια του που τη βλέπει να φεύγει ολοένα και περισσότερο από κοντά του, ενώ η κόντρα του με τον Αντρέι θα πάρει άλλες διαστάσεις. Από τη μια ο Αντρέι διεκδικεί την αρχηγία των Λασκαραίων (ως γιος του Τζανέτου) και από την άλλη την καρδιά της Θεοφανώς!

Η Σκηνή θα είναι καυτή και μάλιστα θα έρθει μετά από έναν έντονο καυγά . Σύντομα σας έχουμε περισσότερα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *