Η Γη της Ελιάς: «Πως κάνεις έτσι Ασπασία μου; Θα μπορούσαμε να είχαμε…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Πως κάνεις έτσι Ασπασία μου; Θα μπορούσαμε να είχαμε…»

Η Γη της Ελιάς: «Πως κάνεις έτσι Ασπασία μου; Θα μπορούσαμε να είχαμε…»

 

Ο χρόνος κυλάει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Δημοσθένη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» καθώς η Ασπασία έχει φύγει από το σπίτι τους και δεν λέει να επιστρέψει.

Ο Δημοσθένης νιώθει εγκλωβισμένος στα λάθη του. Δείχνει μετανιωμένος για τη στάση του απέναντι στην Ασπασία αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Τι κι αν ο Δημοσθένης πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι της Αρετής όπου βρίσκεται η Ασπασία αποσκοπώντας να της αλλάξει γνώμη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Αστέρης χωρίζει επεισοδιακά την Αργυρώ: «Ξέχνα με!»

«Πως κάνεις έτσι Ασπασία μου; Θα μπορούσαμε να είχαμε υιοθετήσει ένα παιδί» θα δούμε να της λέει αλλά η Ασπασία αντιδρά τονίζοντας του τα εξής:

«Και ποιος σου είπε ότι εγώ θα ήθελα να υιοθετήσω. Αλλά κι αν ακόμη είχαμε υιοθετήσει θα ήταν μια απόφαση κοινή. Εσύ τώρα μου ζητάς να μεγαλώσω ένα παιδί που γέννησε η ερωμένη σου».

 

Η Γη της Ελιάς: Εγκλωβισμένος στα λάθη του ο Δημοσθένης – Τι θα συμβεί;

Ο Δημοσθένης επιμένει και την θερμοπαρακαλεί να επιστρέψει στο σπιτικό τους κάνοντας της μάλιστα πανάκριβα δώρα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο δικηγόρος που μάχεται ενάντια στην Αθηνά

Καταλαβαίνει ότι χωρίς την Ασπασία δεν υπάρχει ζωή γι’ αυτόν.

Η καθημερινότητα του έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Η Ασπασία όμως εξακολουθεί να είναι ανένδοτη και δεν συγκινείται ούτε από τα δώρα αλλά ούτε κι από τα γλυκόλογα του Δημοσθένη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *