Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε δολοφονία σοκ στη Μάνη.Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ στη Μάνη

 

Ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο που του έχει υποδείξει ο Δημοσθένης, αλλά η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να τα πάρει για λογαριασμό του Δημοσθένη.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Βαγιάκος εξηγεί στον Δημοσθένη την ιδέα του για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα από τους χαλάνε συνέχεια τις δουλειές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στην επιφάνεια ο χειρότερος εαυτός του Νικηφόρου

Η Αθηνά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη εκπλήξη διαβάζοντας το βιβλίο της Μαρίας. Η Αρετή δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν άντρα στο μαγαζί που την ξαφνιάζει.

Η Βασιλική εξακολουθεί να αποφεύγει την Αριάδνη γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο. Ο Κουράκος διερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή και ενημερώνει τον Ισίδωρο πως μάλλον δεν ξεμπέρδεψε με αυτή την ιστορία.

Η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου της αλλά η Αθήνα δεν καθησυχάζεται. Ο Στάθης θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη αλλά δεν του το αποκαλύπτει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Ήταν δικό μου το παιδί Αντρέι»

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη μαθαίνει ότι η μικρή Αιμιλία χτύπησε και τρέχουν στο νοσοκομείο. Η Θεοδώρα ανακοινώνει στην Μαργαρίτα πως σκοπεύει να κρατήσει το παιδί.

Με την αγωνία τους στο κατακόρυφο η Ισμήνη και ο Κωσταντίνος ενημερώνονται από το γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους. Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο τον φούρναρη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *