Μαρκουλάκης – Βαρδινογιάννη: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

 

Μαρκουλάκης – Βαρδινογιάννη: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

Μαρκουλάκης – Βαρδινογιάννη: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

 

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Χρυσής Βαρδινογιάννη και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», αφού το ζευγάρι είχε πέντε χρόνια σχέσης.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην «ON Time» το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στην σχέση του. Η σχέση τους ήταν αθόρυβη και προσπαθούσαν να την κρατήσουν έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως το ίδιο και τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώην ζευγάρι κρατάει πολύ καλές σχέσεις μεταξύ του και γι’ αυτό κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα περί χωρισμού.

Το χρονικό της σχέσης τους

Η σχέση τους γεννήθηκε το 2018 μέσα από μια δυνατή φιλία ετών.

Διαβάστε Επίσης  Γιάννης Μπέζος- Ηρώ Μπέζου: Μαζί στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια

Όλα ξεκίνησαν τη βραδιά που η Χρυσή Βαρδινογιάννη παρακολούθησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική σκηνή.

Μετά το τέλος της παράστασης ήρθε η πρόταση του ηθοποιού στην παρέα του να βγουν για ένα ποτό. Η Χρυσή ακολούθησε τον Κωνσταντίνο μαζί με την υπόλοιπη παρέα και έκτοτε ξεκίνησε η τακτική τους επικοινωνία, αλλά και οι επόμενες κοινές εμφανίσεις.

Η πρώτη τους, μάλιστα, κοινή εμφάνιση έγινε στο «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου.

Το ζευγάρι, που είχε προφανώς αποφασίσει να μην κρύβεται πλέον, συνόδευαν η επιστήθια φίλη και βοηθός του στη σκηνοθεσία Έλενα Σκουλά και το ζεύγος Σμαράγδας Καρύδη – Θοδωρή Αθερίδη.

Διαβάστε Επίσης  Τζόυς Ευείδη: Θεωρήθηκα καμένη από τον Δαλιανίδη

Η καραντίνα τούς έφερε ακόμη πιο κοντά, με τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη να περνά όλη τη μέρα με τη Χρυσή και τα δύο παιδιά της.

Εκείνος έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο, τα οποία είναι η μεγάλη της αδυναμία και στα οποία αφιερώνει πολύ χρόνο.

Επίσης, είναι ενεργό μέλος της επιτροπής «Elpida Youth».

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Χρυσής Βαρδινογιάννη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο και στη συναυλία Μίνου Μάτσα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *