Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια :38, 39, 40. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 18/12/2023 έως τις 20/12/2023.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 38 στις 18/12/2023
Επεισόδιο 38
Δευτέρα

Παρά την προδοσία του Μάρκου, η Μεταξιά αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο και να σταθεί στο πλευρό του άντρα της. Παράλληλα μία σημαντική αποκάλυψη της Γερακίνας θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για τον πύργο τον Γερακάρηδων.

Η ημέρα των εγκαινίων της εκκλησίας του Αντρέι φτάνει και ο Μάρκος δέχεται τις απλές δύο αντρών. Την ίδια ώρα η Θεοφανώ με τη βοήθεια του πρώτου βρίσκεται στα ίχνη του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να δολοφονήσουν την Σιμώνη.

Τα γεγονότα όμως την προλαβαίνουν και για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Το χάρισμα της διαδίδεται στην περιοχή προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ξαφνικά ο πύργος των Λασκαραίων δέχεται πιέσεις από κάποιους κατοίκους οι οποίοι την θεωρούν μάγισσα και απαιτούν να εκδιωχθεί από τη Μάνη. Τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν με ανυπολόγιστες συνέπειες, τόσο για την σχέση τους όσο και για τους ίδιους…

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 39 στις 19/12/2023
Επεισόδιο 39
Τρίτη

Η Δαμιανή δεν είναι η μόνη που έχει συνεχώς στραμμένο το βλέμμα της στη Μεταξία λόγο την σχέση της με τον Τζανή. Η Ρηνιώ και η Kερασίνα έχουν αρχίσει να τους υποψιάζονται κάτι που έχει αντιληφθεί εκείνη και έχει θορυβηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος παρατά την Αθηνά κι εξαφανίζεται

Ξέροντας μάλιστα πως αν αποκαλυφθεί η αλήθεια θα χυθεί αίμα στον πύργο των Λασκαραίων αποφασίζει να κάνει μία κίνηση ματ προκειμένου να θολώσει τα νερά και να της αποπροσανατολίσει.

Οι σχέσεις της Θεοφανώς με τον Αντρέι αποκαθίστανται και εκείνη έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται και πάλι. Έτσι αποφασίζει να του αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν της ενώ μοιράζεται μαζί του και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Στο μεταξύ στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί ανησυχία καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν τα στρατοπεδεύσει απ’ έξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ.

Κάποιοι μάλιστα εκμεταλλεύονται το γεγονός για να τη διαβάλουν κι όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξουν από τον Πύργο. Το μόνο που καταφέρνουν βέβαια είναι να τα φτάσουν στα όρια του, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να απαρνηθεί την Θεοφανώ για τίποτα και για κανέναν.

Κάτι που θα της αποδείξει για μια ακόμα φορά στηρίζοντας τη στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ο ξεσηκωμός που επικρατεί όμως για την υπηρέτρια των Λασκαραίων φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο από τα νεανικά του χρόνια τις οποίες είχε προσπαθήσει πολύ να αφήσει πίσω του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

Παράλληλα ο Τζανής σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση που θα φέρει όμως σε κίνδυνο την Θεοφανώ.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 40 στις 20/12/2023
Επεισόδιο 40
Τετάρτη

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το ένοχο παρελθόν του Μιχαήλ και του Σπήλιου έχει συνέπειες για τη Θεοφανώ, η οποία βάλλεται πια από παντού και νιώθει αδύναμη να αντιμετωπίσει όλη αυτήν την κατάσταση.

Και την Δαμιανή όμως την περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη καθώς ανακαλύπτει πως ο Τζανής και η Μεταξία έχουν αρχίσει να συναντιούνται και πάλι κρυφά γεγονός που την βγάζει εκτός εαυτού.

Ο φόβος ότι μπορεί ο γιος της να πληρώσει με τη ζωή του τον παράνομου έρωτα του φωλιάζει και πάλι στην καρδιά της. Ο Μιχαήλ από την άλλη ζητάει από τον Μάρκο να του παραδώσει την θέση του καπετάνιου αλλά προς μεγάλη του έκπληξη εκείνος αρνείται.

Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι και ο πύργος των Λασκαραίων χωρίζεται στα δύο. Η μάχη που θα ξεσπάσει ανάμεσα τους θα επηρεάσει όλη την οικογένεια και θα σταθεί αφορμή για να ανακαλύψουν κάποιοι το πραγματικό τους πρόσωπο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Τζανής με τη βοήθεια των Τριβωλαίων βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο. Τίποτα όμως δεν θα πάει όπως τα σχεδίαζαν και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *