Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 65, 66, 67, 68, 69

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 65, 66, 67, 68, 69, 70

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος :65, 66, 67, 68, 69 Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Κυριακή 10/12/23 έως την Παρασκευή 15/12/23 στις 21:00.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 65, 66, 67, 68, 69

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 65 στις 10/12/2023
Επεισόδιο 65
Κυριακή

Ο Κουράκος παράφορα ερωτευμένος πείθει επιτέλους τη Δήμητρα να μεταφέρει μερικά ρούχα της στο σπίτι του προκειμένου να κοιμάται εκεί κάποια βράδια.

Είναι αποφασισμένος να μοιραστεί μαζί της τη ζωή του αφήνοντας πίσω του τους άτυχους έρωτες που τόσο τον βασάνισαν. Άλλωστε με τη Δήμητρα έχουν μοιραστεί πολλά ως συνάδελφοι και είναι βέβαιος πως την ξέρει πολύ καλά.

Η Αμαλία μετά τις συστάσεις του Ισίδωρου που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με την Αθήνα αλλά εκείνη παραμένει συγκρατημένη.

Ο Πότης προσπαθεί να αποτρέψει την Άννα από το να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη.

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στην διαθήκη του και αποφασίζει να τον εκβιάζει για να του αποσπάσει χρήματα.

Πριν από χρόνια ο Ισίδωρος προκάλεσε ένα τροχαίο ατύχημα που έχει αφήσει ανάπηρη την άτυχη γυναίκα. Το μυστικό αυτό ποτέ δεν το μοιράστηκε με την οικογένειά του. Δεν την άφησε αβοήθητή όμως μετά το κακό που της προκάλεσε και έχει φροντίσει και για αυτή στην διαθήκη του.

Η Ιουλία συνειδητοποιεί τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της, τις ευκαιρίες που έχει χάσει για να ζήσει ευτυχισμένη, τον εγωισμό που βούλιαξε τα όνειρά της και μαζί το μερίδιο ευτυχίας που της ανήκει.

Αποφασίζει να διεκδικήσει μία θέση στην ζωή του Στάθη στο πλευρό του ως γυναίκα του να μοιραστούν μαζί με την κόρη τους την ζωή τους να γίνουν οικογένεια και του το προτείνει ξεκάθαρα

Ο Στάθης βαθιά πληγωμένος από όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν διστάζει και φοβάται. Δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα σοκαρισμένη διαβάζει το γράμμα της Ανθούλας

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 66 στις 11/12/2023
Επεισόδιο 66
Δευτέρα

Η Αννά συναντά τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση της εκεί και αυτός της ρίχνετε, αλλά την τελευταία στιγμή ξεφεύγει από τα χέρια του.

Παράλληλα ένα ακόμα περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής, δημιουργώντας ξανά εκρηκτική κατάσταση στο σπίτι με αποτέλεσμα να σκέφτονται να φύγουν από την πατρογονική εστία των Βρεττάκων.

Ο Στράτος του αποκαλύπτει ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια ξεσπώντας τον θυμό του πάνω του για όσα είχαν συμβεί με τον Ορέστη.

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματα της.

 

Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη που έχει μάθει πια ότι είναι ζευγάρι με τη Δήμητρα και αδυνατεί να πιστέψει πως ο φίλος του έκλεψε την γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος, τη Δήμητρα, καθώς πίστευε πως αργά η γρήγορα θα ήταν και πάλι μαζί μόλις ξεπερνούσε το σοκ την μεταμόσχευση καρδιάς του Κίμωνα.

Η αντίδραση του Ορέστη είναι βίαιη και ο Κουράκος δέχεται αδιαμαρτύρητα την επίθεση του φίλου του, που νιώθει απόλυτα προδομένος.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 67 στις 12/12/2023
Επεισόδιο 67
Τρίτη

Ο Αποστόλης και ο Πότης που της λέει τι της συνέβη και γιατί ναυάγησε δουλειά στο μπουζουξίδικο, αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας και δεν είναι ένα μάθημα στον Ελευθερέα.

Εκείνος όμως τους κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό και η Δήμητρα αναγκάζεται να τους συλλάβει. Οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Λυκούργος σπεύδει να τους υπερασπιστεί.

Ο Δημοσθένης εντωμεταξύ εντείνει και τον εκβιασμό του στον Ισίδωρο ο οποίος υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένεια του αλλά και στον Κουράκο προκειμένου να καταφέρει να εξουδετερώσει τον εκβιαστή του.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 149 , 150 , 151

Ο Στάθης που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά και να νοιάζεται την Ιουλία κάνοντας δεύτερες σκέψεις για το ενδεχόμενο να γίνουν οικογένεια τη φροντίζει λίγο παραπάνω γεγονός που προκαλεί την ζήλεια και την αντίδραση της κόρης τους Αριάδνης, φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Την ίδια ώρα η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της και γίνονται έξαλλες από θυμό.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 68 στις 13/12/2023
Επεισόδιο 68
Τετάρτη

Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο προκειμένου να εισπράξει τα χρήματά του εκβιασμού. Η Αριάδνη εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Ιουλία.

Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και εκεί η Μαρία της έχει ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη, δείχνοντας το βιβλίο που έχει γράψει. Η Αθηνά ξεκινάει να το διαβάζει αγνοώντας πως πρόκειται για την βιογραφία της και παθαίνει σοκ από όσα αναφέρονται σε αυτό.

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρηγορήσει την Θεοδώρα που βιώνει την πρώτη ερωτική απογοήτευση της ζωής της.

Η Μαργαρίτα μένει άναυδη όταν η Θεοδώρα της ανακοινώνει πως είναι έγκυος.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 69 στις 14/12/2023
Επεισόδιο 69
Πέμπτη

Η Θοδώρα Θυμωμένη λέει στον Παρασκευά ότι είναι έγκυος κι αυτός τρομοκρατείται στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη να κρατήσει το παιδί.

Ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο που του έχει υποδείξει ο Δημοσθένης, αλλά η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να τα πάρει για λογαριασμό του Δημοσθένη.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Βαγιάκος εξηγεί στον Δημοσθένη την ιδέα του για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα από τους χαλάνε συνέχεια τις δουλειές.

Η Αθηνά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη εκπλήξη διαβάζοντας το βιβλίο της Μαρίας.

Η Αρετή δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν άντρα στο μαγαζί που την ξαφνιάζει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *