Σασμός: Γιατί, Αργυρώ; Γιατί μου το έκανες αυτό; Ο Αστέρης διαλύεται

 

Σασμός: Γιατί, Αργυρώ; Γιατί μου το έκανες αυτό; Ο Αστέρης διαλύεται

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς της λέει “Γιατί, Αργυρώ; Γιατί μου το έκανες αυτό;” Ο Αστέρης διαλύεται.Σασμός: Γιατί, Αργυρώ; Γιατί μου το έκανες αυτό; Ο Αστέρης διαλύεται

 

Η Αργυρώ πάει στην Αθήνα

Η «καπετάνισσα» δεν θα είναι η μόνη που θα πάρει αποφάσεις για τη ζωή της.

Η νύφη της, Αργυρώ, μην αντέχοντας άλλο να είναι σε απόσταση με τον άντρα της, αφού εκείνος δεν κρατά απόσταση από την οικογένειά του, θα αποφασίσει να φύγει από την Κρήτη και μάλιστα χωρίς να το πει στον Αστέρη που την επισκέπτεται.

«Αγάπη μου, γιατί μου το κάνεις αυτό; Γιατί δεν με καταλαβαίνεις; Σε αγαπάω πιο πολύ και από τη ζωή μου. Πώς μπορείς να μου ζητάς να εγκαταλείψω την οικογένειά μου; Μόνο εσάς έχω», θα της πει και η Αργυρώ θα πέσει απλά στην αγκαλιά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάση

«Κάνε μου έρωτα, Αστέρη. Σαν να είναι η τελευταία μας φορά», θα τονίσει με απόγνωση.

Το ζευγάρι θα περάσει μια νύχτα πάθους αλλά η καλή τους διάθεση δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα που ο Αστέρης θα ξυπνήσει, θα διαπιστώσει πως η γυναίκα της ζωής του, όχι απλά λείπει αλλά έχει πάρει και το παιδί μαζί της.

Θα φωνάξει το όνομά της και δεν θα πάρει απάντηση στο άδειο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι: Δυνατά ονόματα στο δεύτερο κύκλο

Τυχαία θα προσέξει σύμφωνα με το TVSIRIAL στον ανοιχτό υπολογιστή την τελευταία σελίδα που άνοιξε η Αργυρώ. Θα είναι η ηλεκτρονική αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από την Κρήτη για τον Πειραιά. Θα μπει στο αυτοκίνητο και θα τρέξει να τη βρει. Όταν όμως φτάσει στο λιμάνι, το καράβι θα έχει ήδη ξεκινήσει.

«Γιατί, Αργυρώ; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ θα κρατά σφιχτά τον γιο της και θα εύχεται από μέσα της να έχουν καλό ταξίδι. Στην Αθήνα θα τους υποδεχτεί η ξαδέλφη της Αγγέλα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *