Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα αλλάζει την ζωή της

 

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα αλλάζει την ζωή της

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Αλεξάνδρα αλλάζει την ζωή της.Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα αλλάζει την ζωή της

 

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», καθώς η Αλεξάνδρα θα βρεθεί ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της.

Ο Ιάσωνας, μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας, σχεδιάζει να πάρει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά και να φύγουν για την Αμερική. Η Αλεξάνδρα όμως προσπαθεί και πάλι να το σκάσει από το Κιάρι και μάλιστα αυτή τη φορά χωρίς τον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ερωτευμένη η Δήμητρα με τον Στάθη;

Τελικά όμως δεν τα καταφέρνει καθώς ο Ιάσωνας παρακολουθεί τις κινήσεις της και δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Έτσι όταν στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», ο Μάρκος μαθαίνει πως η Αλεξάνδρα δεν έχει φύγει χαίρεται, ενώ εκείνη είναι βυθισμένη στη θλίψη καθώς θα αναγκαστεί να υπομείνει και πάλι τη σκλαβιά υπό το άγρυπνο βλέμμα του Ιάσωνα.

Την ίδια ώρα ο Ιάσωνας συνειδητοποιεί πόσο δυστυχισμένη είναι η γυναίκα που αγαπάει και καθώς δεν αντέχει άλλο να την βλέπει έτσι, οδηγείται σε μια απρόσμενη απόφασή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη

Λέει στην Αλεξάνδρα ότι είναι ελεύθερη και μπορεί να ζήσει όπως επιθυμεί η ίδια, ακόμα και μαζί με τον Μάρκο. Μάλιστα τους λέει να πάρουν και τον Γιωργάκη, αλλά ζητά να του αφήσουν τη Μυρσινούλα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *