Σασμός: Οι Μουντάκηδες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους

 

Σασμός: Οι Μουντάκηδες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως οι Μουντάκηδες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

 

Ο θάνατος του Λάζαρου φέρνει ένα σερί εξελίξεων, με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, να ορκίζονται εκδίκηση.

Όλοι πλέον φοβούνται τα αντίποινα, ενώ η αστυνομία ξεκινά την μάχη για να φτάσει το συντομότερο στον δολοφόνο.

Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει η Καλλιόπη, με τον Αντώνη να την καλεί για αποτυπώματα, όμως τελικά αποδεικνύεται αθώα, και οι έρευνες αρχίζουν πάλι από το μηδέν. O Αντώνης ζητάει από τους συναδέλφους να είναι προσεκτική, καθώς είναι σίγουρος πως θα υπάρξουν αντίποινα

Και δεν έχει άδικο. Οι Μουντάκηδες, συγγενείς του Λάζαρου, μαζί με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, σχεδιάζουν την εκδίκηση για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Φτου σου ανίκανε»

Ο τρόμος κυριαρχεί και πιο ψύχραιμοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά δυστυχώς οι φόβοι δεν αργούν να επιβεβαιωθούν. Καθώς η νύχτα πέφτει, στην Άνω Ποριά ακούγεται μια δυνατή έκρηξη που ταράζει όλο το χωριό.

Τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο. Οι Βρουλάκηδες με τους Μουντάκηδες, τοποθετούν βόμβα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, προκειμένου να εκδικηθούν τον Σταματάκη. Ωστόσο, το ζευγάρι καταφέρνει να βγει ζωντανό μέσα απ’ τα συντρίμμια.

Το σοκ για τη Βασιλική είναι τεράστιο και φοβούμενη για κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και ο Αντώνης αντιλαμβάνεται ότι τα χειρότερα μπορεί να είναι μπροστά τους.

Τώρα όλοι φοβούνται την αντίδραση του Μαθιού.

Διαβάστε Επίσης  OPEN: Ξεκινάει άμεσα η νέα σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας»

Παρά ταύτα, ο Αντρέας δεν τα παρατάει και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Την ίδια ώρα, η Εύα αναζητά την αλήθεια για τον θάνατο του Ευθύμη, ενώ ο Τάσος πείθει τον Παύλο ότι η παρουσία της στο νησί είναι επικίνδυνη, αφού θέλοντας να τιμωρήσει τον δολοφόνο του αδελφού της στρέφει ακόμα περισσότερο τον Αντρέα εναντίον του Μαθιού.

Για πρώτη φορά, ο Παύλος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Εύα, δίνοντας της τελεσίγραφο να φύγει από το νησί.

Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη, καθώς η Εύα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την βγάλει από τον στόχο της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί απέναντι στον Παύλο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *