Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37

 

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 35, 36, 37: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 11/12/2023 έως τις 13/12/2023.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 35 στις 11/12/2023
Επεισόδιο 35
Δευτέρα

Ο πύργος των Λασκαραίων μετά τα νέα της Θεοφανώς ότι είναι έγκυος. Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη και κυρίως ο Μιχαήλ που προκειμένου να μην υπάρξει αναστάτωση αποφασίζει να επισπεύσει τον γάμο της με τον Φρίξο.

Κάτι βέβαια που δεν αντέχει με τίποτα ο Μάρκος, ο οποίος προσπάθησε πολύ αλλά δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Όπως θα αποδειχτεί όμως ο διάδοχος του Μιχαήλ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Η Ποτούλα αντιδρώντας στις πρακτικές των Γερακάρηδων που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα ετοιμάζει την αντεπίθεση της. Παράλληλα ο Μισέλ βάζει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για το θησαυρό των Γερακάρηδων προκειμένου να παραμένει στον πύργο. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται με αφορμή ένα όραμα που βλέπει εκείνη το οποίο ανατρέπει όλα όσα γνώριζε μέχρι τώρα για τη ζωή και την οικογένεια του.

Το όραμα της επιβεβαιώνεται μετά από κάποιες πληροφορίες που του μεταφέρει ο Κανέλλος σχετικά με το παρελθόν του Τζανέτου. Οι δυο τους δεν αργούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Ρώσος αξιωματικός είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη!

Η μητέρα του Αντρέι έζησε ένα μεγάλο έρωτα μαζί του αλλά δεν πρόλαβε να του πει ότι περιμένει το παιδί του αφού εκείνος εξαφανίστηκε και όλοι πίστεψαν ότι είναι νεκρός. Έτσι παντρεύτηκε έναν άλλον άντρα ο οποίος δέχτηκε να τον μεγαλώσει σαν δικό του παιδί χωρίς όμως ποτέ να του δείξει στοργή και αγάπη.

Διαβάστε Επίσης  Ζακέτα να πάρεις 30/10: Επεισόδιο 5ο «Της καρδιάς μου η βαλβίδα»

Οι δύο άντρες φοβούμενοι πως αν αποκαλυφθεί το μυστικό αυτό θα προκαλέσει σεισμό στον Πύργο τον Λασκαραίων και θα σταθεί αφορμή για καινούργιες διαμάχες, αποφασίζουν να μην το πουν ακόμη σε κανέναν.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 36 στις 12/12/2023
Επεισόδιο 36
Τρίτη

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις ο Αντρέι αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην φιλία του με την Θεοφανώ. Την ίδια στιγμή που ένας απαγορευμένος έρωτας ανθίζει στον Πύργο των Γερακάρηδων.

Στο μεταξύ ο Μάρκος με την Δαμιανή συγκρούονται για την Θεοφανώ και εκείνη για πρώτη φορά συνειδητοποιεί ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατεύσει την αγαπημένη του.

Το γεγονός μάλιστα ότι της εναντιώνεται με αυτόν τον τρόπο της κοστίσει πολύ. Όπως θα αποδεχτεί όμως δεν είναι η μόνη που δεν λογαριάζει ο Μάρκος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι, ενώ η Θεοφανώ και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους, εκείνος παίρνει μία απόφαση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του και να τον φέρει αντιμέτωπο με όλους.

 

Αποκαλύπτει ότι το παιδί που περιμένει εκείνη είναι δικό του. Και δεν σταματάει εκεί… Ανακοινώνει επίσης ότι πήρε την απόφαση να την κάνει σύγκριά του αφού δεν θέλει το δικό του παιδί να μεγαλώνει με άλλον πατέρα.

Ο πύργος των Λασκαραίων μοιάζει με καζάνι που βράζει. Η Θεοφανώ βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο και βάλλεται από παντού. Εκείνη όμως που αντιδρά περισσότερο από όλους είναι η Μεταξία, η οποία αρνείται να κλείσει τα μάτια στην απιστία του άντρα της και πολύ περισσότερο να δεχτεί να κάνει την ερωμένη του σύγκριά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 37 στις 13/12/2023
Επεισόδιο 37
Τετάρτη

Η Μεταξία έξαλλη με την απόφαση του Μάρκου φεύγει από τον Πύργο των Λασκαραίων και επιστρέφει στην οικογένεια της. Ούτε η Θεοφανώ όμως νιώθει ανακουφισμένη μετά από αυτή την εξέλιξη.

Αντίθετα έχει βρεθεί εγκλωβισμένη στην απόφαση του Μάρκου να της επιφυλάξει μία μοίρα ίδια ακριβώς με της δικής του μητέρα, της Αναστασίας η οποία όλα αυτά τα χρόνια ζει στη σκιά της Δαμιανής χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα στον άντρα που αγαπάει και του χάρισε τον πρωτότοκο γιο του.

Επίσης μία νέα κόντρα ξεκίνα ανάμεσα στις δύο οικογένειες αφού ούτε ο Σπήλιος με την Γερακίνα βλέπουν με καλό μάτι την κίνηση αυτή του Μάρκου. Τελικά η Μεταξία αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω βάζοντας όμως έναν όρο για να επιστρέψει στην συζυγική κλίνη, θα πρέπει ο Μάρκος να της υποσχεθεί πως μετά τη γέννα η Θεοφανώ θα φύγει από τον Πύργο και δεν θα έχει καμία επαφή μαζί του!

Εκείνος βέβαια αρνείται αυτή τη λύση και έτσι οι δύο οικογένειες βαδίζουν ξανά στην κόψη του ξυραφιού. Η Δαμιανή ξέροντας ότι είναι πολύ εύκολο να εκτροχιαστεί η κατάσταση μπαίνει στη μέση με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Και ξεκινά από τη δική της οικογένεια προσπαθώντας να πείσει τους πάντες να δεχτούν τον όρο της Μεταξίας. Δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει να βρει κανέναν σύμμαχο και η κατάσταση συνεχίζει να είναι έκρυθμη. Παράλληλα μία συζήτηση του Μάρκου με τον Αντρέι θα φέρει τους δύο άντρες στα όρια τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *