Σασμός: «Τι ανησυχείς; Ότι θα το σκάσω;»

 

Σασμός: «Τι ανησυχείς; Ότι θα το σκάσω;»

 

Ο Αντώνης προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του Λάζαρου όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» και έτσι επισκέπτεται και την Καλλιόπη.Σασμός: «Τι ανησυχείς; Ότι θα το σκάσω;»

Η Καλλιόπη αποκαλύπτει τα πάντα στον Μαθιό

Ο Φραγκιαδάκης πηγαίνει στο σπίτι της καπετάνισσας και της ζητά να τον ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει. Η Καλλιόπη θέλοντας λίγο χρόνο για να συνεννοηθεί με τον Μαθιό και την Βασιλική του απαντά ότι θα πάει μόνη της στο τμήμα.

«Έχω μαγείρεμα τώρα! Δεν μπορώ να το αφήσω στη μέση. Όταν τελειώσω, θα έρθω μόνη μου στο Τμήμα. Τι ανησυχείς; Ότι θα το σκάσω; Δεν είμαι καμιά εγκληματίας…» λέει η Καλλιόπη όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» και ο Αντώνης της ζητάει να πάει στο αστυνομικό τμήμα το συντομότερο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Μαρίνα: «Καλά δεν ντράπηκες να ανακρίνεις τα παιδιά μου»

Βέβαια εκείνη έχει άλλοθι, αφού την επισκέφτηκε ο γιατρός και διαπίστωσε ότι έχει πυρετό, ενώ η Βασιλική είχε πει ότι θα έμενε στο πλευρό της όλο το βράδυ. Όμως ο Μαθιός το βράδυ της δολοφονίας ήταν μόνος στο σπίτι, καθώς είχε ζητήσει από τον Τόλη να φύγει.

Η Καλλιόπη αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι εκείνη και η Βασιλική πήγαν στην κρυψώνα του Λάζαρου, συγκρούστηκαν μαζί του και μετά εκείνος χτύπησε και έπεσε νεκρός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αφήνει άφραγκη και την Βασιλική

Ο Μαθιός, ακούγοντάς την, φοβάται μήπως έχουν αφήσει ίχνη πίσω τους και για να σώσει τη Βασιλική είναι έτοιμος να πάρει εκείνος την ευθύνη.

Έτσι πηγαίνει στην αστυνομία και λέει ότι εκείνος τον σκότωσε, αλλά ο Αντώνης δεν τον πιστεύει, αφού ξέρει ότι ο Μαθιός έχει ορκιστεί στη μνήμη του Νικηφόρου ότι δεν θα ξανά πιάσει ποτέ όπλο στα χέρια του…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *