Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 32, 33, 34, 35,

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 32, 33, 34, 35,

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 32, 33, 34, 35,. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 03/12/23 – 06/12/23.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 32, 33, 34, 35,

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 33 στις 03/12/2023
Επεισόδιο 32
Κυριακή

Η πρώτη μέρα της Λίνας στα γυρίσματα της επιφυλάσσει εκπλήξεις αλλά και κινδύνους που δεν μπόρεσε ποτέ να φανταστεί. Ο Διονύσης προσπαθεί να βιάσει την Λίνα αλλά δεν έχει υπολογίσει τη Στέλλα η οποία στο παραπέντε την σώζει.

Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους του Τρύφωνα ενώ η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος. Ο Άγγελος μαθαίνει κάτι αναπάντεχο για το παρελθόν του Πέτρου την ίδια ώρα που εκείνος ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει χρήματα για να σωθεί.

Η Αλίκη και ο Γιώργης καταφτάνουν στο σπίτι του καπετάν Στελή στην Κρήτη και το μυστικό της, ότι είναι κατάσκοπος των κινήσεων του Γιώργη, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ο πανούργος δικηγόρος Μιλτιάδης Παντελίδης την έχει βάλει να πλανέψει τον Γιώργη και να τον κάνει υποχείριο της. Η Θεοδώρα στο μεταξύ σκέφτεται να ζητήσει δουλειά από τον Δημήτρη ενώ η Ελένη ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό του Μιχάλη και παίρνει μία μεγάλη απόφαση.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30, 31, 32

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 33 στις 04/12/2023
Επεισόδιο 33
Δευτέρα

Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων για πάντα. Συντετριμμένη η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στην Στέλλα αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση, ενώ ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της.

Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση αν θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη.

Ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στην μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους το ναυαγίου.

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στην συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη αλλά η άφιξη ενός απρόσμενο επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 34 στις 05/12/2023
Επεισόδιο 34
Τρίτη

Η έλευση του διεφθαρμένου αλλά και ευφυέστατου δικηγόρου Μιλτιάδη Παντελίδη δυναμιτίζει την συνάντηση των συγγενών των θυμάτων του ναυαγίου απειλώντας να τινάξει το σχέδιο του Γιώργη στον αέρα.

Την ίδια ώρα ο Μιχάλης επανενώνει τον Πέτρο και την Ειρήνη και του ζητά να ξεπεράσουν τους φόβους τους σε μία συνάντηση που ξυπνά μνήμες και συναισθήματα.

Ο Μάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Διονύση και είναι αποφασισμένος να τον τιμωρήσει γι’ αυτό που έκανε στην Λίνα, ενώ εκείνη τρέχει να προλάβει το κακό.

Ο Δημήτρης γνωρίζει την Θοδώρα γεγονός που δεν χαροποιεί καθόλου τη Μαρία. Η Ελένη βρήκε δουλειά και φέρνει τον Μιχάλη προ τετελεσμένου ενώ ο Πέτρος μαθαίνει νέα των γονιών του και μέσα στην απελπισία του παίρνει μία ολέθρια απόφαση.

 

Η Μάγισσα: Η Μεταξία βγάζει από την μέση τη Δαμιανή

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 35 στις 06/12/2023
Επεισόδιο 35
Τετάρτη

Ο Παντελίδης κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων αλλά η συνάντηση θα τελειώσει με τον πιο επεισοδιακό τρόπο! Η Μαρία και ο Παντελίδης τραυματίζονται στη συμπλοκή που ακολουθεί.

Ο Παντελίδης ετοιμάζει την εκδίκησή του αποφασισμένος να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων ενώ ο Γιώργης και ο καπετάν Στελής προσπαθούν να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες τον Παντελίδη. Ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω από το λαιμό της Αλίκης.

Ο Δημήτρης ανησυχεί για τη Μαρία και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο κρυφά. Ο Ιπποκράτης ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Ειρήνη θέλει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και δείχνει μία σκοτεινή πλευρά του.

Η Λίνα και η Βάσω έρχονται αντιμέτωπες με την οργή του Διονύση ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους και τους απειλεί. Την ίδια ώρα ο Πέτρος δηλώνει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει την ληστεία που του ζήτησαν στην αυλή όμως βρίσκεται πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Άγγελου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *