Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 40, 41, 42, 43 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο. Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 04/12/2023 ως τις 07/12/2023.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 40 στις 04/12/2023
Επεισόδιο 40
Δευτέρα

Ο Αντρέας με το που μαθαίνει από την Εύα ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή τηλεφωνά άμεσα στην Αργυρώ και ζητά να της μιλήσει από κοντά να της πει το σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων που κόστισε τη ζωή στον αδερφό της τον Πετρή.

Αυτή δέχεται πηγαίνει στο σπίτι της και ο Αντρέας της αποκαλύπτει ότι ο φονιάς του Στεφανή είναι ο Μαθιός. Οι Σταματάκηδες το ξέρουν και καλύπτουν τον δολοφόνο μεταξύ αυτών και ο Αστέρης.

Η Αργυρώ βρίσκει την απάντηση που της έλειπε στις επίμονες ερωτήσεις προς τον Αστέρη γιατί δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την οικογένεια του.

Γνωρίζει σιωπά και της το αποκρύπτει. Απαιτεί εδώ και τώρα εξηγήσεις. Η Εύα είναι απόλυτα ικανοποιημένη γιατί κατάφερε να κάνει ότι θέλει τον Αντρέα που είναι τρέλα ερωτευμένος μαζί της αφήνοντας του ελπίδες ότι μπορεί να υποκύψει στο επίμονο φλερ του.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 41 στις 05/12/2023
Επεισόδιο 41
Τρίτη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι εντατικές για το θάνατο του Λαζάρου παρόλο που ακόμη δεν είναι σίγουροι αν πρόκειται για δυστύχημα η εγκληματική ενέργεια.

Ο Αντώνης με τα στοιχεία που έχει βρει στα χέρια του προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο. Όμως όλοι στο χωριό είναι ήδη ανάστατοι με το γεγονός και τρέμουν για αυτά που πρόκειται να συμβούν με το νέο φούντωμα της βεντέτας.

Κάποιος προσπαθεί να κλέψει την τσάντα της Εύας και καθώς εκείνη αντιδρά βρίσκεται χτυπημένη. Ο Γιώργος περνώντας τυχαία από το σημείο σπεύδει να την βοηθήσει να συνέλθει από την περιπέτεια της.

 

Η Καλλιόπη πηγαίνει στο αλουμινάδικό, όπου δέχεται επισκέψεις για το φόνο του Λάζαρο, που θα την φέρουν σε αμηχανία.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 42 στις 06/12/2023
Επεισόδιο 42
Τετάρτη

Την ίδια ώρα ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι και τα λόγια που θα ανταλλάξουν κλονίζουν συθέμελα τη σχέση τους. Ο Αστέρης επιβεβαιώνει την Αργυρώ όσα της είπε ο Ανδρέας. Κι αυτή του δίνει τελεσίγραφο αν δεν καταδώσει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή στην αστυνομία χωρίζουν.

Δεν μπορώ να γνωρίσω ένα τέτοιο γεγονός και να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Ούτε κι εσύ να τον καλύπτεις, το ξεκαθαρίζει.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Aνθρωποι παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή καταφεύγοντας σε ακραίες πράξεις

Στο μεταξύ ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως τον Λάζαρο τον σκότωσε ο Μαθιός και ετοιμάζονται να οργανώσουν αντίποινα μαζί με τους συγγενείς του Λαζάρου που ζητούν την τιμωρία του φονιά, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για φόνο ή δυστύχημα.

Η ευχαρίστηση είδηση για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής σκιάζεται από αυτό το γεγονός και η ίδια για να γλιτώσει τον Μαθιό σκέφτεται σοβαρά να παραδοθεί.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 43 στις 07/12/2023
Επεισόδιο 43
Πέμπτη

Με κάθε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος η Εύα είναι αποφασισμένη να καθαρίσει το όνομα του αδερφό της απειλώντας να δώσει τα στοιχεία που καίνε τον Μαθιό για το θάνατο του Στεφάνή, έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Παύλο.

Αυτός εξοργίζεται και την απειλεί με τη σειρά του ότι θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική της ταυτότητα.

Παράλληλα ο Αστέρης ανακοινώνει στον Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία αφήνοντας τον εμβρόντητο.

Η Στέλλα και η Θοδώρα συναντούν τον Γιώργο σε μία έξοδο τους και αναστατώνονται. Η κηδεία του Λαζάρου δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στο χωριό καθώς όλοι τρέμουν για το χειρότερο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *