Η Μάγισσα: Oι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση την Ποτούλα

 

Η Μάγισσα: Oι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση την Ποτούλα

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς οι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση την Ποτούλα.Η Μάγισσα: Oι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση την Ποτούλα

 

Την ίδια ώρα η Μεταξία εξακολουθεί να αποτελεί πληγή για την Κερασίνα, η οποία περιμένει την στιγμή που θα λογαριαστούν με το Τζανή.

Ήδη άλλωστε στην σχέση τους επικρατεί μεγάλη ένταση.Η Μάγισσα: Oι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση την Ποτούλα

Η Ποτούλα το νεαρό κορίτσι που δούλευε σερβιτόρα και ταυτόχρονα παρέχει ερωτικές υπηρεσίες στο καπηλειό παίρνει μία απόφαση που μπορεί να ξανακυλήσει τις οικογένειές των Λασκαρέων και των Γερακάρηδων σε πόλεμο.

Μπορεί όμως να της στοιχίσει και τη ζωή. Η Ρηνιώ μαθαίνει κάτι που την σοκάρει. Μετά την αποκάλυψη των οραμάτων της και με ανανεωμένο το ενδιαφέρον του για τη Θεοφανώ, ο Αντρέι αρχίζει να υποψιάζεται πως οι εκρήξεις του Μάρκου προς το πρόσωπό του δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος παίζει με τη φωτιά και «καίγεται»

Προσέχει τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της γενικότερα και φτάνει στο συμπέρασμα ότι ο Μάρκος είναι ερωτευμένος με την Θεοφανώ. Θυμάται πως έχει μιλήσει απαξιωτικά για εκείνη παρόλο που δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας και πιστεύει ότι το έκανε και να ρίξει στάχτη στα μάτια των υπολοίπων.

Από την άλλη βλέπει πως είναι πολύ επιθετικός απέναντι του χωρίς ουσιαστικό λόγο. Το μόνο που έχει ίσως αλλάξει είναι ότι ο Αντρέι συναντά τελευταία πιο συχνά την Θεοφανώ. Καταλήγει λοιπόν στο συμπέρασμα ότι για αυτόν τον λόγο ο Μάρκος του επιτίθεται με την πρώτη ευκαιρία.

Ταυτόχρονα ότι ήξερε για τον ίδιο και για την ίδια την ύπαρξη του ανατρέπονται μιας και τόσο ίδιος όσο και ο Κανέλλος έρχονται αντιμέτωποι με μία συγκλονιστική διαπίστωση. Όπως δείχνουν τα οράματα, ο Αντρέι είναι ένας, απόγονος των Λασκαρέων και ίσως μάλιστα ο πιο ισχυρός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σε Μια Στιγμή Αδυναμίας Ο Στάθης Τηλεφωνεί Στην Ιουλία

Για την ακρίβεια είναι ο αδιαφιλονίκητος διάδοχος καθώς είναι γιος του Τζανέτου. Αν αυτό βγει στην επιφάνεια τα πάντα μπορεί να ανατραπούν και να αλλάξουν τις ισορροπίες με απρόσμενες συνέπειες για όλους. Τότε, ο Μάρκος θα πρέπει να εγκαταλείψει την αρχηγία.

Αυτό όμως δεν θα το έκανε με προθυμία καθώς έλκεται από τη δύναμη και τα δικαιώματα που του δίνει η εξουσία. Στο μεταξύ η Ρηνιώ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει αν είναι σωστοί οι φόβοι της Κερασίνας για την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας.

Ενώ οι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση την Ποτούλα, η ήδη τραυματισμένη σχέση του Μάρκου με την Θεοφανώ κυρίως εξαιτίας της εγκυμοσύνης της οδηγείται ξανά σε αδιέξοδο. Ένα ένοχο μυστικό της θα γίνει γνωστό σε όλο τον πύργο με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *