Σασμός: Φωνάζουν δεξιά και αριστερά πως θέλουν να τιμωρήσουν τον φονιά

 

Σασμός: Φωνάζουν δεξιά και αριστερά πως θέλουν να τιμωρήσουν τον φονιά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Φωνάζουν δεξιά και αριστερά πως θέλουν να τιμωρήσουν τον φονιά.

 

Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της και το επόμενο χτύπημα είναι να προδώσει το μυστικό του Μαθιού και του Αντρέα.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια και κλονισμένη στρέφεται κατά του Αστέρη, θεωρώντας ότι τόσο καιρό προστάτευε τον αδερφό του.

Η σχέση τους είναι ένα βήμα πριν από την διάλυση την ώρα που η Βασιλική, σκέφτεται να παραδοθεί για να γλιτώσει τον άντρα της. Η Εύα προχώρα ακάθεκτη το σχέδιο της να κάνει τον Ανδρέα υποχείριο της ώστε να τον στρέψει μετά εναντίον του Μαθιού.

Ο Βαγγέλης από την πλευρά του την προειδοποιεί ότι τακτική της αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη όμως εκείνη δε σκέφτεται ούτε στιγμή να κάνει πίσω.

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που ήρθε να την βρει δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες, για το φόνο του Βασίλη μέσα στη φυλακή.

Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και να κάνει ένα βήμα για να πλησιάσει ξανά την οικογένειά του, όμως εκείνος είναι αμετάπειστος. Το μόνο που μετράει γι’ αυτόν είναι η Αργυρώ και ο μικρός Πετράκης όμως πολύ σύντομα η σχέση του με τη γυναίκα που αγαπά θα περάσει άλλη μία μεγάλη κρίση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του

Η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει και την φέρνει αντιμέτωπη με μία αλήθεια την οποία δεν μπορεί να αντέξει. Το γεγονός ότι ο Μαθιός είναι αυτός που σκότωσε το Στεφανή αλλά παραπλανούσε τους πάντως με αποτέλεσμα ο ίδιος της ο αδερφός να πληρώσει με τη ζωή του κλονίζει την εμπιστοσύνη της στον Αστέρη.

Θεωρεί ότι ο αγαπημένος της ήξερε τα πάντα και κάλυπτε τον αδερφό του και αφήνει την οργή και την πίκρα να τη πνίξουν. Είναι έτοιμη να τινάξει τα πάντα στον αέρα κι αυτή τη φορά δεν θα ακούσει τίποτα και κανέναν.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία ξεκινά έρευνες για το θάνατο του Λαζάρου και ο Αντώνης είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να μην αφήσει τον ένοχο να ξεφύγει. Ξέρει πολύ καλά ότι ένα νέο αιματοκύλισμα είναι προ των πυλών και θέλει να το προλάβει.

Όμως φαίνεται πως και πάλι τα πράγματα δεν είναι στο χέρι του. Απελπισμένη η Βασιλική που βλέπει τον κλοιό γύρω της να στενεύει, αποφασίζει να προστατεύσει τον Μαθιό ενάντια στον οποίο στρέφονται όλες οι υποψίες.

Στο μεταξύ η είδηση της νέας δολοφονίας διαδίδεται σιγά σιγά και στο χωριό σκορπίζοντας ανησυχία. Η μέρα που ξημερώνει μπορεί να φέρει νέο αίμα όσο δεν βρίσκεται ο ένοχος η αγωνία όλων κορυφώνεται.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 63, 64, 65, 66

Όταν η Καλλιόπη βλέπει τον Αντώνη να της χτυπά την πόρτα αποφασισμένος να της κάνει ερωτήσεις για τον ρόλο του γιου της στο φονικό δεν καταφέρνει να κρύψει την αμηχανία της. Ξέρει καλά ότι δεν θα μπορέσουν να ξεγελάσουν εύκολα τις Αρχές και είναι προετοιμασμένη για όλα.

Στο στρατόπεδο των Βρουλάκηδων, το αίμα του Ανδρέα βράζει. Αυτός και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως ο Μαθιός σκότωσε τον Λάζαρο και συναντιούνται με τους συγγενείς του για να οργανώσουν αντίποινα.

Φωνάζουν δεξιά και αριστερά πως θέλουν να τιμωρήσουν τον φονιά παρόλο που η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα αν πρόκειται για έγκλημα ή για ατύχημα. Η Βασιλική προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη της όμως δε γίνεται να κρυφτεί από ένα ολόκληρο χωριό που έχει δει πολλές φορές την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Και τώρα που ο Μαθιός κινδυνεύει να κατηγορηθεί άδικα για έναν φόνο που δεν έκανε δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Παρόλο που το νέο της εγκυμοσύνης της, της έχει δώσει ελπίδα εκεί που νόμιζε ότι η ζωή της έχει τελειώσει σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραδοθεί για να γλιτώσει τον άντρα της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *