Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών – Νοσηλευόταν διασωληνωμένη

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών - Νοσηλευόταν διασωληνωμένηΤην τελευταία της πνοή άφησε η 16χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το κορίτσι είχε πέσει σε κώμα και έδινε «μάχη» μετά την κατανάλωση ουσιών, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Βύρωνα.

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν δύο άτομα και πλέον, μετά τον θάνατο του παιδιού, το κατηγορητήριο αναμένεται να αλλάξει αφού θα πρόκειται για ανθρωποκτονία. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την 16χρονη από τον Βύρωνα νεκρή και το πλήρωμα έκανε ανάνηψη για να την επαναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη, που είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου, είχε καταναλώση κάνναβη, ecstasy, σίσα, έκανε ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης και πήρε χάπι για την επιληψία. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το συγκεκριμένο χάπι παίρνουν τοξικομανείς για να μειώσουν τις επιπτώσεις από τη χρήση ηρωίνης.

Διαβάστε Επίσης  ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στα δυτικά

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 16χρονης, όταν μετέβη στο νοσοκομείο, διαπίστωσε πως «τα ρούχα που μου έδωσαν δεν ήταν δικά της, ενώ δεν είχε μαζί της ούτε τα παπούτσια της, ούτε το κινητό της αλλά και το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα».

Η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε στην αστυνομία πως την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν δοκιμές κοκτέιλ ναρκωτικών: «από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι ίσως την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών. Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν την έψαχνα να τη βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι της ασκούσαν ψυχολογική πίεση για να μη γυρίσει. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει».

Διαβάστε Επίσης  Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Θρίλερ με την κατάθεση των τεσσάρων για τον βιασμό της 24χρονης

Ταυτόχρονα, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως πριν από έναν μήνα κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να κάνουν κακό στο κορίτσι, σε σπίτι στα Δυτικά Προάστια. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αυτό αποφεύχθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας και των συγγενών της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *