Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τρελός από ζήλεια από τη σχέση Αντρέι – Θεοφανώς

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τρελός από ζήλεια από τη σχέση Αντρέι – Θεοφανώς

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τρελός από ζήλεια από τη σχέση Αντρέι – Θεοφανώς

 

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα.

Στο επίκεντρο αυτών, βρίσκεται ακόμη μια φορά η Θεοφανώ η οποία αρχικά όπως θα δούμε αποφασίζει να θάψει το χάρισμα της μια για πάντα προκειμένου να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στη ζωή της

Μάλιστα η κοπέλα έχει ένα όραμα που αφορά το παρελθόν του και η συμπεριφορά του Αντρέι προς εκείνη ύστερα από αυτό θα αλλάξει, προκαλώντας την αντίδραση της. Ο Μάρκος, αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως οι δυο τους συναντιούνται όλο και συχνότερα και θυμώνει.

Η συμπεριφορά του προς εκείνη, μετά το όραμά της που αφορά στο παρελθόν του, θ’ αλλάξει προκαλώντας την αντίδρασή της: «Κάτι σου έκανα γι’ αυτό με αποφεύγεις!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος θα μάθει την κομπίνα – Τι θα ακολουθήσει;

Δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται εκείνη τη ώρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω, σε παρακαλώ μη με αποφεύγεις κι εσύ», του λέει. Εκείνος την πιάνει από τους ώμους και της διαμηνύει: «Δεν θα πεις κουβέντα σε κανέναν γι’ αυτό! Σε κανέναν» και εκείνη του το υπόσχεται.

Ο Μάρκος που βλέπει από μακριά την εικόνα την παρεξηγεί και πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Αντρέι και Θεοφανώ με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος από τη ζήλια του. Πιάνει τον Αντρέι και του λέει:

«Σε βλέπω συνέχεια με τη Θεοφανώ, μήπως πρέπει να μάθω κάτι;», τον ρωτάει και εκείνος με απορία του λέει: «Σαν τι να μάθεις; Δεν σε καταλαβαίνω». Ο Μάρκος συνεχίζει: «Θα σε παρακαλέσω να μη σε δω ξανά κοντά της», βάζοντας τον Αντρέι σε υποψίες για το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Μάρκος και Αλεξάνδρα χωρίζουν οριστικά

Το ίδιο εριστικός και προσβλητικός είναι και με τη Θεοφανώ που της λέει: «Θέλεις να με τρελάνεις και τα κάνεις όλα αυτά; Να ζηλέψω;

Δεν θα δεχτώ να γίνει κανένας άλλος πατέρας του παιδιού μου, το κατάλαβες;», της δηλώνει και το ένοχο μυστικό της Θεοφανώς γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο, καθώς κάποιος κρυφακούει τα όσα λένε.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *